Heren 1 en 2 zetten lijn van het seizoen door

Heren 1 doet wat het al het hele seizoen doet: ruim winnen. Nummer twee Red Stars kwam uit Venray op bezoek in Leiden. Om de theoretische mogelijkheid open te houden kampioen te worden, hadden de Limburgers dik moeten winnen in Leiden. Volgens verwachting gebeurde het tegenovergestelde en won Heren 1 met ruime cijfers.

Zelfs met een invaller bleek het eerste team van Scylla ruim te sterk voor hun naaste concurrent. Joost maakte na een lange periode zonder wedstrijden zijn rentree in de competitie. En hoe! Hij wist zijn eerste twee wedstrijden in vier games te winnen. In de derde wedstrijd pakte hij een 2-0 voorsprong, om later toch de tegenstander nog te moeten feliciteren. Toch een erg mooie rentree tegen een van de sterkste tweede-divisieteams!
Joey wist met overmacht de kopman van Red Stars, Ronald Bogaard, aan de kant te zetten, maar had moeite met de andere spelers. Van Tom Thijssen verloor hij in de vijfde game, tegen Frank van der Vleuten wist hij deze vijfde game wel te pakken. Tali beleefde een foutloze dag en wist al haar wedstrijden te winnen. Ook het dubbel met Joey werd gewonnen. Na een 0-2 achterstand kwam het nog ongeslagen dubbel ook nu weer terug. Eric wist zijn eerste wedstrijd met overtuiging te winnen, maar ging in de tweede wedstrijd door zijn rug. Hij speelde zijn wedstrijden wel uit, maar kon zijn niveau niet meer halen. Einduitslag: 9-4 winst. Voorsprong in de competitie: 27 punten.

Heren 2 op koers voor plek 3
Heren 2 gaat ook op dezelfde voet door. Hoewel het nipt verloor van degradatiekandidaat Scyedam, blijft het team op koers voor de derde plek. Bram wist revanche te nemen tegen het servicekanon Kees de Koning, moest kopman Bart Platzbeecker in zijn tweede wedstrijd feliciteren en kon na een enorm spannende pot tegen noppenkoning Rob Hoogendijk opgelucht ademhalen. Jacques moest naast Bart ook Kees feliciteren. Zijn derde wedstrijd tegen Daniël wist hij wel te winnen. Samen moesten Bram en Jacques het dubbel Kees/Rob voor de tweede keer dit seizoen feliciteren. [Na een kort onderzoekje bleek dat dit het eerste dubbel ooit is dat Bram en Jacques twee keer heeft kunnen verslaan.]

Kopman toch nog geklopt
Ossie won zijn eerste wedstrijd eenvoudig, verloor na een frustrerende wedstrijd van de noppenkoning maar wist de dag enorm positief af te sluiten door kopman Bart uit te schakelen. Thomas speelde een frustrerende schuifpartij tegen de noppenkoning, die hij in drie games verloor. In een spannende wedstrijd wist hij vervolgens revanche te nemen op Daniël. Hoewel Thomas zich daarna goed verweerde tegen Kees, beet hij uiteindelijk met 1-3 in het stof. Einduitslag: 6-7. Achterstand op nummer 1: 18 punten. Voorsprong op degradatiekandidaten: 5 punten.

No Replies to "Heren 1 en 2 zetten lijn van het seizoen door"