Dames 1

Kim Vermaas

Geboren: 22 januari 1996
Woonplaats: Leiden

Kim begon op achtjarige leeftijd bij Scylla en bleek al snel een groot talent. Op 14-jarige leeftijd promoveerde ze samen met Marie en Moya Schutte (16 en 17 jaar) naar de eredivisie. Kim is vijfvoudig Nederlands Jeugdkampioen en plaatste zich onder meer voor de Jeugd Olympische Spelen. Ze is drievoudig Nederlands Kampioen gemengd dubbel en werd 3e op het NK in 2018. Als lid van het Nederlands Team werd ze in september 2017 3e op het EK landenteams. Kim speelt bij Scylla zowel bij de vrouwen als bij de mannen in de eredivisie.

Marie Depuydt

Geboren: 14 januari 1994
Woonplaats: Leiden

Marie is de enige verdediger van onze eredivisieteams, waarmee ze de tegenstanders vaak frustreert. Lukt dat niet, schakelt ze over op haar aanval. Sinds ze met Kim Vermaas en Moya Schutte promoveerde naar de eredivisie in 2010 is ze een vaste waarde in het team. Ze is als trainer ook intensief betrokken bij de jeugdopleiding van Scylla.

Esmee van Marwijk

Geboren: 20 oktober 1999
Woonplaats: Leiden
Esmee is het nieuwste talent uit de eigen opleiding van Scylla. In de laatste jaren heeft Esmee de aansluiting gevonden met de top van de jeugd en werd 2e op de seniorenmeerkampen in 2017. Esmee speelt nu 2 jaar eredivisie en mocht dit jaar debuteren op het NK-A.

Kim Hergelink

Geboren: 28 januari 2000
Woonplaats: Heeten

Kim is het jongste talent in het damesteam van Scylla. Met haar sterk aanvallende spel draait ze mee in de top van de junioren. Eind 2017 behaalde ze zelfs haar A-licentie bij de senioren door de B meerkampen op haar naam te schrijven.