Soorten lidmaatschap

Bij Scylla kan je op vele manieren sporten. In onze lidmaatschappen maken we onderscheid tussen jeugdleden (jonger dan 18), seniorenleden (ouder dan 18), en Tafeltennis Overdag (in de regel 50+). De lidmaatschapsvormen sluiten hierop aan.

Jeugd

De jongste jeugd kan terecht op dinsdag of vrijdag om de eerste beginselen van het tafeltennis te leren. Hierna kiezen veel kinderen voor een extra training en voor het spelen van competitie.

Wil je meer informatie, of een keertje proberen, stuur dan een mailtje naar Marie Depuydt.

Senioren (> 18 jaar)

Ben je 18 jaar of ouder, dan zijn trainingen al dan niet in combinatie met competitiespelen mogelijk. Ieder Scyllalid kan gebruik maken van onze trainingen, die uiteraard wel ingedeeld worden naar niveau. Voor recreatieve tafeltennissers en competitiespelers op regionaal niveau zijn er op dinsdag- en woensdagavond trainingen. Ben je een competitiespeler op landelijk niveau, dan zijn woensdag en donderdag een geschikte training.

Wil je meer informatie, of een keertje meedoen op dinsdag of woensdag, stuur een mailtje naar Paul Spies.
Ben je een competitiespeler op landelijk niveau, neem dan contact op met Joey Boekkooi.

Tafeltennis Overdag (50+)

De Gemeente Leiden heeft het tot haar ambitie gemaakt om Leidenaren meer te laten bewegen. Scylla omarmt dit initiatief en heeft voor dit doel Tafeltennis Overdag opgezet om actieve mensen van 50+ een gezonde wijze van beweging en ontspanning te bieden. Tafeltennis is op elk niveau van intensiteit te beoefenen. Het draait niet alleen om snelheid, maar juist ook om coördinatie, effect, concentratie en inzicht. Maar bovenal draait het om het plezier. Maak nieuwe vrienden, en maak kennis met een van de meest gezonde sporten! Tafeltennis Overdag is elke dinsdag in het Scylla Tafeltenniscentrum van 9.00-12.00. Op donderdag van 10.00-11.30 is er een 50+ groep met een seniorentrainer.

Wil je meer informatie, of een keertje meedoen op dinsdagochtend, stuur dan een mailtje naar Paula van der Hulst.

Wil je een keertje meedoen op de donderdagochtend, stuur dan een mailtje naar Wim de Leeuw.