Waarom Scylla?

Topsport

Zoek je een sport waarbij je snelheid, techniek en inzicht kan combineren? Een sport die je op alle leeftijden en op elk niveau kan beoefenen? Kom dan tafeltennissen bij Scylla! Scylla speelt zowel bij de mannen als bij de vrouwen eredivisie. De club heeft veel kampioenen opgeleid, en leidt momenteel nieuwe talenten op onder leiding van Yana Timina. Onze landelijke teams (zowel mannen als vrouwen) staan al jaren aan de top van Nederland.

Jeugd

Je wordt niet zomaar Nederlands kampioen. Bij Scylla hebben we alle aandacht voor de jeugd. Al vanaf 7 jaar kan je bij ons terecht. Het is de plek waar jaarlijks de Scylla Super Cup wordt georganiseerd, waar eredivisiewedstrijden worden gespeeld, maar ook de plek waar Leiden naar toe gaat om gewoon eens ‘een balletje te slaan‘. Kom langs en ontdek wat Scylla jou kan bieden!

Recreatie

Bij de senioren (ouder dan 18) is natuurlijk ook volop ruimte voor recreatief spelen. We hebben de zaal in eigen beheer dus je kan de hele week terecht. De vaste speelavonden zijn dinsdag- en woensdagavond. Dan bestaat de mogelijkheid tot vrij spelen, maar is ook een trainer aanwezig die je nuttige tips kan geven. Een drankje aan de bar maakt de avond compleet!

Tafeltennis overdag

Bewegen is gezond, dat geldt voor alle leeftijden. Speciaal voor de doelgroep 50+ is er Tafeltennis Overdag,  elke dinsdag- of donderdagochtend. En de basisprincipes? Die leer je heel snel!

De perfecte omgeving

Naast Zwembad De Vliet ligt het Scylla Tafeltenniscentrum. Het is in 2012 geopend en voldoet aan alle eisen die je qua comfort in deze tijd mag verwachten: een schone en luxueuze accommodatie waar iedereen zich thuis voelt. En met ruime parkeermogelijkheid is het gelegen op een perfecte en goed bereikbare locatie.

Bij Scylla vergeten we natuurlijk niet het sociale aspect. Samen tafeltennissen, elk jaar een trainingskamp voor de jeugd, en uiteraard op zijn tijd voor jong en oud een gezellige activiteit. Tafeltennissen bij Scylla, voor elk wat wils!

Interesse? Probeer 3 gratis proeflessen!

mail: bestuur.lttvscylla@gmail.com
bel: 06 48333819 of kom gewoon even langs!

Scylla Tafeltenniscentrum
Voorschoterweg 6F, 2324 NE Leiden