Waarom?

De Leidse Tafeltennisvereniging Scylla bestaat al bijna 75 jaar en heeft als doelstelling om op het hoogste niveau te spelen met spelers die binnen Scylla opgeleid zijn. Dit gaat ook uitstekend; Scylla speelt met de de Dames in de Nederlandse Eredivisie  en met de Heren in de Eerste Divisie. Dit is uitzonderlijk en is vooral het resultaat van de eigen (jeugd)opleiding.
Scylla is een club met een sterk “Wij Scylla”- gevoel, en heeft veel vrijwilligers om de club optimaal te laten blijven functioneren. Scylla groeit nog steeds qua ledenaantal en is financieel gezond.
Door deze cultuur heeft Scylla al vele Nederlands kampioenen voortgebracht, zowel individueel als met teams.

Onze ambitie is om een grotere en kwalitatief betere jeugdgroep te ontwikkelen waaruit een nieuw eredivisieteam voor de dames en een nieuwe eredivisieteam voor de heren ontstaat. Daarnaast hebben we de ambitie dat, uit deze groep, spelers Nederlands kampioen worden en in het Nederlands team komen.

Om deze ambitie waar te kunnen maken is – onder andere – de financiële steun nodig van bedrijven en instellingen. Naast de Vereniging Scylla is er mede daarom een aantal jaren geleden een Stichting opgericht die ten doel heeft de topsport en de Jeugdopleiding te ondersteunen. Sponsorgelden worden dan ook overgemaakt aan deze Stichting zodat de besteding van sponsorgeld uitsluitend gebruikt wordt voor deze doelen.

Scylla speelt sinds 2012 in een geheel nieuwe, professionele en uitnodigende accommodatie aan de Voorschoterweg in Leiden, hetgeen de sponsors ook optimale exposure-mogelijkheden geeft.

Om u een gedetailleerd beeld te geven van de sponsormogelijkheden geven wij u hierna een overzicht van opties, tegenpretaties en kosten.