Ongekend goed begin voor regionale teams

De seizoensopening voor de regionale teams gaat de geschiedenisboeken in als legendarisch! Alle teams wisten een overwinning te behalen. Álle teams? Nee, één team moest het pingpongafvoerputje zijn. Maar dat was niet eerlijk.

Met het verdwijnen van het reguliere hoofdklasseteam (dat deels in het derdedivisieteam is opgenomen) zijn er alleen nog DUO-teams in de regionale competitie. En dat zijn er ondertussen maar liefst dertien.

Ongepromoveerde kampioenen
Aangezien diverse teams ondanks een kampioenschap niet mochten promoveren om de onnavolgbare reden dat ze volgens de Kulturkammer bond niet goed genoeg waren, zit het er dik in dat ze wederom kampioen worden. Dat zijn Lars, Paul en Remco van Scylla 1 (al hebben die één zeer sterke opponent deze keer), Scylla 2 met Mircea, Ed en Wim, en niet te vergeten Scylla 7 met Erik en Wim sr.

Vlieg in de soep
Scylla 1, 2 en 7 begonnen dan ook met een klinkende overwinning, net als Scylla 3, 4, 5, 6, 8, 9 en 12. Scylla 10 en 13 zijn nog niet in actie gekomen. Wie o wie zijn dan toch de enigen die een steek hebben laten vallen? Welk team is de smet op dit verder smetteloze begin? De vlieg in de soep? De rotte appel in de mand? De drol in de stamppot? [bah – red.]

Dit droeve lot viel Ellen en Theo van Scylla 11 ten deel. Zij wisten het thuisvoordeel net niet te verzilveren. De opponent had dan weer geen last van uitwedstrijdstress omdat het Scylla 12 betrof, te weten Chow en Faraaz. De wedstrijd was mooi in evenwicht, waardoor het dubbel de doorslag gaf: 3-2 voor Scylla 12.

Ja, maar dus echt wel hè
Maar goed, dat telt dus eigenlijk niet, want bij broedermoord gaat er altijd eentje ten onder. Het is dientengevolge wel degelijk een legendarische seizoensopening, zeker als je bedenkt dat de twee landelijke teams, Scylla 1 en 2, óók hun openingswedstrijden wonnen (en de wedstrijd daarna eveneens, maar dat tussen haakjes).

@devoorzitter: Neemt u deze statistiek op in de annalen? Dank.

No Replies to "Ongekend goed begin voor regionale teams"