Grote Scylla-delegatie succesvol in jeugdmeerkampen

Met een enorm grote groep is Scylla op zondag 3 december afgereisd naar Almere voor de landelijke kwartfinale van Nationale Jeugdmeerkampen. Maar liefst 20 jeugdeden mochten er spelen.

Een te grote groep voor deze razende reporter om over iedereen een verslagje te schrijven, dus dit is slechts een overzicht van alle resultaten. Over het algemeen mag Scylla trots zijn op zo’n grote jeugdgroep in deze ronde, maar ook op het feit dat drie jeugdspelers zich al direct hebben geplaatst voor de finale en dat negen anderen zich op 4 februari weer mogen melden bij de halve finale!

Daarnaast is het goed om te wijzen op de brede steun voor en het enthousiasme over onze jeugdspelers in de hele club. Er gingen ook nog eens vijf coaches mee om de jeugd te ondersteunen. Het enige minpunt was dat dit toernooi, helaas, tijdens de halve finale van het eerste damesteam gepland stond.

Maar dan nu de resultaten:

Noa (Meisjes Onder 11 ofwel MO11), Noor (MO15) en Elsa (MO19) hebben zich direct geplaatst voor de finale!

Daniël (JO11), Janoah (JO11), Chenghou (JO11), Chengxi (JO13), Ties (JO13), Camiel (JO13), Mathijs (JO15), Imre (JO19), Ilse van Marwijk (MO17) en Ilse de Regt (MO17) hebben zich geplaatst voor de halve finale!

Michelle (JO13), Sam (JO15), Yannick (JO15), Ivar (JO15), Leon (JO15), Finn (JO17) en Amy (MO19) hebben hun best gedaan maar de volgende ronde helaas net niet gehaald. Volgende toernooi beter. : )

Bram van Kuijck

Foto’s: Wim de Leeuw en The Picture Art of Table Tennis

No Replies to "Grote Scylla-delegatie succesvol in jeugdmeerkampen"