Heren 1 wint van concurrent en komt toch net tekort

Heren 1 speelde de laatste wedstrijd tegen de directe concurrent om handhaving in de eerste divisie. Er moesten minimaal acht punten gehaald worden tegen Smash ’70 om de twee punten achterstand op dit team goed te maken. Er werd gestreden om ieder punt en de spanning was om te snijden. Het ging de hele wedstrijd gelijk op. Ieder speelronde werd er een wedstrijd gewonnen en een wedstrijd verloren.

Joey Boekkooi

In de eerste speelronde won Gerard van de jonge Kaj Ronde. Joey had meer moeite met Pim van Schaik. Nadat hij in de vierde game twee matchpoints weg wist te werken, moest hij na de vijfde game Pim alsnog feliciteren. In de ronde daarna wist Martin te winnen van Roy van der Burg en kon Esmee het niet bolwerken tegen de sterk spelende Julian Plette.

Spanning loopt hoog op
Gerard en Joey deden er vervolgens alles aan om het team weer op een voorsprong te zetten. Pim wist tegen Gerard weer een spannende wedstrijd uit het vuur te slepen. Maar op de tafel daarnaast wist Joey wéér twee matchpoints weg te werken om vervolgens Scylla weer op gelijke hoogte te zetten met de spelers uit Hattem. Ook Esmee en Martin wisselde het winnen en verliezen om in de ronde volgde. Esmee wist knap met 3-0 te winnen van Roy. Martin wist het Julian enorm lastig te maken. Zo lastig dat dit hem een 8-2 voorsprong in de vijfde game opleverde. Julian wist zich echter bijzonder knap te verweren in de beslissende game, waardoor hij uiteindelijk de felicitaties van Martin mocht ontvangen. Na deze vier rondes stond het 4-4 en mocht Heren 1 nog maar één wedstrijd verliezen.

Wel winst, maar niet genoeg
Martin mocht van de ene marathonpartij meteen door naar de volgende uitputtingsslag. Helaas wist Pim weer een spannende wedstrijd uit het vuur te slepen, waardoor Heren 1 geen wedstrijd meer mocht verliezen. Joey en Piet wisten hun wedstrijd te winnen waardoor alle ogen gericht waren op de laatste wedstrijd van Esmee en het daarop volgende dubbel. Esmee en Kaj maakte er een waar tafeltennis-spektakel van, die Kaj uiteindelijk wist te winnen.

Heren 1 wist door het gewonnen afsluitende dubbel met 7-6 te winnen, maar het was niet genoeg voor handhaving in de eerste divisie.

No Replies to "Heren 1 wint van concurrent en komt toch net tekort"