Kampioensfeestjes in de regionale competitie

De regionale competitie is afgerond en kent een paar spectaculaire eindstanden. Er zijn maar liefst drie teams kampioen geworden. Broeva! Haro!

Mircea heeft het kampioenspunt gescoord.

Olé, olé olé olé
Eerst de kampioenen dan maar. Het eerste kampioensteam is Scylla 1. Nee, niet Scylla 1 regulier en niet Scylla 1 landelijk, maar Scylla 1 duo in de eerste klasse. Lars heeft alle tegenstanders laten huilen en Paul en Remco hebben ook niet slecht gepresteerd. Bam!

Bam #2
Scylla 2 is de tweede kampioen, en dan in de tweede klasse. Mircea was hier de grote man, maar Ed en Wim bliezen ook een serieus partijtje mee, al was Wim nog herstellende van een operatie; de eerste in een reeks die hem een bionische man moet maken, gaat het gerucht. Bam!

Bam #3
Dan de derde kampioen. Wie, o wie? Nee, die niet. Het zijn… tromgeroffel… Erik en Wim sr. van Scylla 7! De twee taaie rakkers hebben zich tot een gelijk puntenaantal met ATTC geknokt en zijn op onderling resultaat tot winnaars uitgeroepen. Bam!

Wim sr. aan het broedermoorden.

In de modder
Goed, na deze blijde tijdingen is er ook wat minder goed nieuws. Scylla 7 heeft op de schouders gestaan van Scylla 10, en dat was te veel voor Charles, Olke en Manon, die daardoor terug in de modder van de zevende klasse zakten.

Doorgeknipt
Een tweede schok is de teloorgang van Scylla 4 in de vierde klasse. Aanvankelijk leek het team (Ties, Luuk, Tze) zich wel te redden in de vierde klasse, maar op het einde liep het toch nog allemaal mis toen in de laatste wedstrijd kampioen Vriendenschaar met 5-0 het laatste levensdraadje doorknipte.

Derde of vierde
Over de rest van de teams is niet veel spannends te melden: de meeste eindigden op een nette derde of vierde plaats: Scylla 3 (Japser, Bin), Scylla 5, (Moré, Jeroen, Sander), Scylla 6 (Eline, Chow, Sabine), Scylla 8 (Milou, Dorine), Scylla 11 (Stephen, Oskar, Frank), Scylla 13 (Corri, Lian) en Scylla 12 (Theo, Ellen, Willem).

Niet naar mij luisteren hè…
De enige tweedeplekker is Scylla 9 (Pieter, Pedro, Gwendal), die ik nog een kampioenschap had toegedicht als ze in de returnwedstrijd Docos konden verslaan. Lang verhaal kort: die missie mislukte. Desalniettemin een mooie tweede plek in de zesde klasse en goede vooruitzichten voor volgend seizoen!

O ja, het reguliere team Scylla 1 in de hoofdklasse (Lars, Yannik, Marc, Imre, Thomas en nieuwe aanwinst Alex) heeft zich met gemak weten te handhaven en is op een goede derde plaats geëindigd.

 

 

No Replies to "Kampioensfeestjes in de regionale competitie"