Heren 1 houdt kans op handhaving na knappe overwinning

Na het verlies van vorige week tegen de directe concurrent Hercules was de taak voor Heren 1 glashelder: alleen een ruime overwinning op nummer 6 Alexandria zou het team nog in de race houden voor handhaving.

In de eerste ronde moest het team nog op gang komen. Gerard jr. won zijn wedstrijd in een spannende vijfsetter, terwijl Mads zijn tegenstander na vier games moest feliciteren. In de tweede ronde was het voor Martin en Joey niet makkelijker. Beide mannen trokken hun spannende wedstrijd echter knap over de streep, waardoor er een 1-3 voorsprong op het bord stond. Toen Mads en Gerard vervolgens weer aan de beurt waren, was het deze keer Mads die wist te winnen en moest Gerard zijn tegenstander feliciteren.

Joey en Martin do it again
Toen Joey en Martin hierna in de vierde speelronde wéér beiden een enorm spannende wedstrijd wisten te winnen, was het team los. Er werd geen wedstrijd meer verloren, zodat Heren 1 uiteindelijk huiswaarts kon keren met een 2-11 overwinning uit Rotterdam. Tali Cohen wist knap te winnen van Mads én Gerard. Joey en Martin bleven ongeslagen.

Degradatiekraker
Deze dikke overwinning én de ruime nederlaag van Smash zorgen ervoor dat Heren 1 zich komend weekend mag opmaken voor een nieuwe degradatiekraker. Het team staat twee punten achter op Smash, zodat de kansen op handhaving zeker nog niet verkeken zijn.
Ben jij er komend weekend in de Scyllahal bij om onze heren aan te moedigen? Vanaf 17.00 zal de allesbepalende laatste wedstrijd van het seizoen beginnen…

Bram van Kuijck

No Replies to "Heren 1 houdt kans op handhaving na knappe overwinning"