Heren 1 verliest cruciale wedstrijd

De kraker tussen de nummer 4 en 5 van de eerste divisie werd afgelopen weekend gespeeld in Terborg. Heren 1 moest Hercules met ruime cijfers verslaan om de vierde plek over te nemen en zich daarmee weer uit de degradatiezone te spelen. Het eindresultaat was echter een kleine nederlaag.

Joey speelt weer een sterk seizoen in de eerste divisie maar wist afgelopen weekend maar één wedstrijd te winnen. Zijn laatste enkelpartij wist hij uit het vuur te slepen in de vijfde game. Deze energie wist hij mee te nemen in het dubbel, die hij in duidelijke cijfers samen met Mads won. Voor Mads was dit dubbel de derde winstpartij van de dag. Hij wist al twee spannende enkelpartijen te winnen deze dag.

Hercules loopt uit
Esmee laat maar weer eens zien in een goede vorm te verkeren dit seizoen. Ze wist twee van haar enkelpartijen te winnen afgelopen weekend en ook in de derde partij zat ze dicht bij de winst. Jacques kwam in zijn laatste partij alle games dichtbij gamewinst, maar wist uiteindelijk geen game binnen te slepen.
Voor degenen die mee hebben geteld, is de uitslag al duidelijk. Voor de rest: eindstand 7-6. Hierdoor loopt Hercules één punt uit in de strijd om degradatie. Met nog twee wedstrijden te gaan, moet Heren 1 een achterstand van 7 punten overbruggen. Met het nieuwe systeem zijn er in twee wedstrijden natuurlijk nog 26 punten te halen. Daarnaast heeft Heren 1 op papier een iets makkelijker schema, dus niets is onmogelijk…

 

Bram van Kuijck

No Replies to "Heren 1 verliest cruciale wedstrijd"