Heren 1 weer net in de degradatiezone

Afgelopen weekend speelde Heren 1 thuis tegen Buitenpost. In de uitwedstrijd Buitenpost werd nog 10-3 verloren, thuis bij Scylla wist het team twee punten meer te pakken.
Joey en Gerard jr. begonnen sterk aan de wedstrijd door de twee sterkste spelers van Buitenpost te verslaan en het team op 2-0 voorsprong te zetten. Jacques en Bram speelden vervolgens twee spannende wedstrijden die beiden verloren gingen. Om het spannend te houden werden de wedstrijden in de volgende ronde verdeeld: Gerard nam revanche op Peter Verweij na een nederlaag in Buitenpost en Joey moest John Scott feliciteren.

Schade beperkt houden
In de volgende twee rondes gingen alle vier de wedstrijden naar Buitenpost. Jacques en Bram konden niet stunten terwijl Frans van den Berg dat wel kon tegen Gerard. Joey wist de schade beperkt te houden door zijn laatste enkelpartij overtuigend te winnen en samen met Gerard het dubbel te pakken.

Volgende week de kraker in Terborg
Uiteindelijk pakken Gerard en Joey twee enkelpartijen en het dubbel samen waardoor de einduitslag 5-8 werd. Door een verrassende overwinning van de degradatieconcurrent Hercules staat het team nu 6 punten achter en dus op degradatie. Volgende week zal de belangrijke strijd tussen deze twee teams losbarsten in Terborg.

No Replies to "Heren 1 weer net in de degradatiezone"