Ruime nederlaag Heren 1 tegen Tempo-Team

De wedstrijd van zaterdag 28 oktober bleek een snelle waarin alle enkelpartijen tegen Tempo-Team 1 in drie games gespeeld werden. Vooraf werd al verwacht dat het een lastige dag zou worden tegen de nummer 1, en Scylla kon niet in de sterkste opstelling verschijnen.

Tempo-Team domineert in de eerste divisie en stond halverwege de competitie al 18 punten voor de rest. Bram, Jacques en Ilan kwamen allen regelmatig dichtbij gamewinst, maar wisten op geen moment echt een vuist te maken in hun enkelpartijen.

Esmeeeeeeee
Esmee kwam in haar eerste twee wedstrijden ook dichtbij gamewinst en de derde wedstrijd lukte dat dan uiteindelijk. En hoe! Ze versloeg de sterke Dylan Plett met 3-0 en bracht hem daarmee zijn tweede verlies van het seizoen toe. De laatste game hield ze haar zenuwen in bedwang en sleepte de winst met 15-17 binnen.

Dubbel net aan verloren
In de laatste wedstrijd stegen Jacques en Bram boven zichzelf uit in het dubbel maar dit bleek niet genoeg. In de vijfde game moesten de heren de Amsterdammers na een waar spektakel weer feliciteren.

Titanenstrijd met Hercules
Scylla is met Hercules verwikkeld in een degradatiestrijd. Het lijkt erop dat het ene team 4e wordt (en dus handhaaft) en het andere team 5e (en dus degradeert). Voor Heren 1 worden het dus nog vier spannende wedstrijden, waar met name de wedstrijd tegen Hercules dubbel lijkt te gaan tellen.

 

Bram van Kuijck

No Replies to "Ruime nederlaag Heren 1 tegen Tempo-Team"