Ruime overwinning Heren 1 op Alexandria

Heren 1 heeft na een mindere seizoensstart de rug gerecht en is door een ruime overwinning uit de degradatiezone geklommen. Belangrijk voor het team was dat Martin weer (genoeg) hersteld was van zijn rugblessure en dat Esmee, die zich voornamelijk richt op de damescompetitie, dit weekend ook mee kon doen.

Het team schoot dit weekend in deze sterke opstelling uit de startblokken. Binnen de kortste keren stond het 7-0 voor de Scyllanen. Ossie wist zelfs zijn eerste wedstrijd te winnen in de eerste divisie. Daarna liep het echter een stuk stroever. Ossie verloor zijn laatste twee wedstrijden en Esmee moest in haar derde wedstrijd een sterk spelende Brent Bakker feliciteren.

Joey en Martin slepen twee vijfsetters binnen

Joey en Martin wisten met moeite hun laatste wedstrijd met 11-8 in de beslissende game te winnen om het team op 9 punten te zetten. Helaas ging het dubbel net verloren waardoor er uiteindelijk een 9-4 overwinning op het bord stond.

Heren 1 staat nu één punt boven de degradatiezone, maar zal dit seizoen nog alle zeilen bij moeten zetten om de plek in de eerste divisie te behouden.

 

Bram van Kuijck

No Replies to "Ruime overwinning Heren 1 op Alexandria"