Nederlaag met perspectief voor Heren 1

Net als vorige week verloor Heren 1 met 10-3. Er is echter wel perspectief voor het team, ondanks de magere start van het seizoen.

Bram en Ossie – de laatste debuterend in de eerste divisie –  wisten geen van beiden een wedstrijd te winnen in de wedstrijd tegen Buitenpost (ja, dat ligt net zo ver weg als het klinkt). De twee liet echter zien totaal niet weggeslagen te worden en goed mee te kunnen met het niveau. Het zal echter draaien om de details om ook daadwerkelijk wedstrijden te winnen. Hier gaan ze komende weken uiteraard hard voor trainen.

‘Boemboem’ pakt eerste winstpartij
Nadat Jacques vorige week het dubbel al binnen wist te slepen, won hij dit weekend zijn eerste enkelpartij in het Friese Buitenpost! Hij wist knap te winnen van Jaap van Tijum door in de vijfde set met 11-7 langs de tegenstander te knallen (lees knallen hier in de letterlijke zin).

Gerard wist de overige twee punten voor Scylla uit het vuur te slepen, ondanks dat het niet makkelijk ging. De kopman van Buitenpost, Peter Verweij, was te sterk en weerhield Gerard van de perfecte individuele score.

Komend weekend is het aan Heren 1 om tegen Alexandria uit te halen in de strijd tegen degradatie.

 

Bram van Kuijck

No Replies to "Nederlaag met perspectief voor Heren 1"