Valse start voor Heren 1

Het nieuwe seizoen is voor Heren 1 niet gestart zoals gehoopt. De sterkste tegenstander bleek het leed dat blessures heet.

Martin zou na een aantal jaar weer starten voor Heren 1 als vaste speler, maar moest zijn return uitstellen vanwege een blessure. Mads startte wel, maar moest na zijn eerste wedstrijd al opgeven, ook door een blessure.

Dus was het aan Joey, Jacques en Bram om de punten binnen te slepen in de eerste wedstrijd in het nieuwe systeem. Vanaf dit weekend spelen de landelijke heren vier tegen vier, op twee tafels tegelijkertijd. Joey, al jaren een vaste waarde in Heren 1, wist twee van zijn drie enkelwedstrijden te winnen.

Debuten Jacques en Bram
Jacques en Bram maakte dit weekend niet alleen hun debuut in het nieuwe systeem maar ook als vaste spelers van Heren 1. De overstap van de derde divisie naar de eerste divisie blijkt een grote. Desalniettemin lieten beide mannen zien dat ze zich snel aan kunnen passen. Ze wisten zelfs brutaal enkele games af te pakken van het sterke Tempo-Team. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat er drie games gepakt gaan worden.

Jacques wist wel samen met Joey in een zinderend slot het dubbel uit het vuur te slepen. Hierdoor was de einduitslag 3-10 voor Tempo-Team.

 

Bram van Kuijck

No Replies to "Valse start voor Heren 1"