Eindstanden regiotoppers voorjaar 2023

De regionale strijders hebben al even geleden hun strijden gestreden. Hoog tijd voor een update, met vier kampioenen en de laatste smeuïge roddels!

Kampioen 1
De enige reguliere regionalen (u weet wel, die onvoorstelbare bikkels die tien wedstrijden per keer spelen) was zoals voorspeld al voor de laatste wedstrijd kampioen, met Lars Unbeatable aan de top van de ranglijst. Felicitaties voor Lars, Imre, Yannik, Marc en Thomas. Back to the future hoofdklasse.

Uitgeschakeld
Dan de DUO-spelers. Het andere Scylla 1, niet het landelijke Scylla 1 en niet het reguliere Scylla 1 maar de Scylla 1 met Paul en Remco, is op een keurige tweede plek geëindigd. Met de nodige hulp van Lars en Imre die invielen voor een tijdelijk uitgeschakelde Paul. Positieve update: Paul is weer ingeschakeld. Hoera!

Backhandig
Scylla 2 is goed derde geworden in de tweede klasse, mede doordat Wim de afgetrainde rug wist te rechten na een dramatisch matig begin. Mircea rommelde backhandig een respectabel aantal punten bij elkaar. Als Flappie Ed ook weer wat beter aan de competie gewend is, heeft dit team kampioenspotentie. Ware het niet zo dat Wim straks een seizoen moet overslaan. ?

Kampioen 2
Het zag er aanvankelijk slecht uit voor Scylla 3 in de vierde klasse, want het vader-en-zoonteam werd door blessures geplaagd en vader Richard moest weer helemaal wennen aan competitie spelen. Dankzij uitstekende prestaties van invaller Ties en een geslaagd debuut van de herstelde zoon Ivan, in combinatie met een geweldige eindsprint, eindigde het team toch nog bovenaan. Hoera!

Mooi derde is niet lelijk
Scylla 4 (Michel, Su, Tze, Chow) kwam uit op een mooie derde plek, waarbij Michel, Su en Tze alle drie zeer moeilijk te kloppen bleken. Chow wacht nog altijd op zijn eerste overwinning, maar er zit zeker progressie in zijn spel. Hou vol! 🙂

Kampioen 3
Scylla 5 zat in de broedermoordpoule met Scylla 6. Jasper, Bin, Ties en Luuk – oftewel Scylla 5 – hadden eigenlijk alle vier een goed seizoen en kwamen dan ook onbedreigd als winnaar van deze poule uit de bus. Met een speciale vermelding voor Luuk die een goede return heeft gemaakt na zijn deelname aan het NK Stoephappen. Kampioenen, hoera! Op naar de vierde klasse.

Drankjes en hapjes
Het kampioenschap van Scylla 5 kwam natuurlijk mede dankzij de 7 punten uit de confrontaties met Scylla 6 (Jeroen, Sander, Moré), dat op de vierde plaats eindigde. En dat ondanks de mooie teamkledij én de coaching van juf Esmee. Een speciale commissie zoekt nog uit of de mannen van Scylla 6 opvallend vaak drankjes en hapjes ontvingen van een niet nader te noemen concurrerend team.

Lager dan verdiend
Scylla 7 viel net buiten de middenmoot door een inzinking aan het einde. Enigszins gehinderd door het ontbreken van kopvrouw Milou, en ondanks een belangrijk punt van invaller Sabine, verdween in de laatste twee wedstrijden de derde plek uit zicht. Het resultaat: een vijfde plaats, eigenlijk lager dan verdiend en nog steeds niets om je voor te schamen!

Superstayers
Scylla 8 bestaat uit de superstayers Erik en Wim, Erwim voor intimi. Wederom zijn deze twee erin geslaagd om zich in de vijfde klasse te handhaven (vierde plek), terwijl beide heren ook nog eens persoonlijke groei lieten zien. Hulde!

Droomdebuut
Scylla 9 was zonder kampioen te worden een klasse hoger gezet, en dat was wel even wennen. Toch wisten Charles, Olke, Stephen en Kars nog beslag te leggen op de vijfde plek. Vooral Charles’ droomdebuut (50%) viel op. Volgend seizoen is iedereen een ervaring rijker en kunnen de heren gaan werken aan het kampioenschap dat je weet dat gaat komen.

Blaasorkest
Scylla 10 is op een zeer nette tweede plek geëindigd, met veel dank aan de onverslaanbare Theo. Ellen blies ook een aardig partijtje mee, alleen Willem zat dit seizoen met een kapotte trompet. Hij had er desondanks veel plezier in, en dat is misschien eigenlijk ook wel het belangrijkst. 🙂

Kampioen 4
Scylla 11 debuteerde net als Scylla 10 in de zevende klasse, maar dit team blijft daar niet hangen, want Sabine, Pieter en Pedro hebben in de eerste etappe direct de groene trui, de bolletjestrui en de gele trui veroverd en niet meer teruggegeven. Ook hier was een honderdprocenter: Sabine. Hoera!

No Replies to "Eindstanden regiotoppers voorjaar 2023"