Heren 2 handhaaft zich in derde divisie

Heren 2 heeft zich in de negende speelronde gehandhaafd in de derde divisie. Hoewel het team zich na een goede reeks uitslagen goed genesteld had in de middenmoot, was het van belang om deze positie vast te houden door de Bosschenaren van Never Despair onder zich te houden. Met een 7-3 overwinning is het team zelfs zover uitgelopen dat degradatie niet meer mogelijk is.

Hoezee voor Esmee
Drie punten kwamen van de sterk spelende Esmee, die sowieso een erg sterk seizoen draait in het herenteam dit seizoen. In de laatste wedstrijd wist ze zelfs terug te komen van een 2-0 achterstand tegen de kopman van de Brabanders.

BoemBoem slaat kaal
Jacques wist twee van zijn wedstrijden te winnen. Maar met name zijn overwinning op de noppenspeler van Never Despair was een knappe overwinning. Terwijl hij in de uitwedstrijd nog een 2-0 voorsprong verspeelde door de zenuwen, wist hij deze keer door te drukken en zijn tegenstander vrij letterlijk kaal te ‘slaan’ (met zijn tafeltennisslagen dan wel natuurlijk ? ).

Bram maakt het spannend
Bram speelde, zoals gewoonlijk, weer bijna alleen maar spannende wedstrijden. Eentje daarvan wist hij over te streep te trekken. De andere wedstrijden kwam hij goed terug van een 2-0 achterstand, greep hij uiteindelijk toch nog naast het punt. Wel wist hij samen met Jacques betrekkelijk eenvoudig het dubbel binnen te slepen.

Heren 2 verschijnt dus volgend seizoen gewoon weer in de landelijke competitie. Hoe het team er dan uit gaan zien, is nog niet bekend. De bond heeft verregaande veranderingen in petto voor de eerste, tweede en derde divisie.

No Replies to "Heren 2 handhaaft zich in derde divisie"