Scylla-heren leggen het af tegen buitenlands geweld

Heren 1 heeft een lastig seizoen en wist voor deze wedstrijd al dat het, na het reguliere seizoen, alle zeilen moet gaan bijzetten in de play-downs om kans te maken op handhaving. Dit weekend bleek weer dat, hoewel het soms dichtbij zit, de heren niet opgewassen zijn tegen de buitenlandse spelers.

Joey Boekkooi.

Maashorst stond aan de start met drie buitenlandse spelers. Boekkooi begon namens Scylla tegen de Spanjaard Sanchez Terrones. In een spannende wedstrijd was het de Spanjaard die de vijfde game naar zich toe trok. Bakker speelde ook een spannende wedstrijd tegen Hardmeier. In vijfde game wist de Zwitser er nog een tandje bij te doen, waardoor die game ruim naar Maashorst ging. Invaller Van Kuijck wist het Engelsman Bruce af en toe lastig te maken, maar het bleek niet genoeg om aanspraak te maken op de overwinning.

Verzet gebroken
Hierna leek het verzet van Leidenaren gebroken. Ondanks een aantal spannende games die net de verkeerde kant op vielen, konden de spelers van Maashorst doordrukken naar een 0-7 overwinning. Voor de heren van Scylla zaak om zich helemaal te richten op de play-downs nadat ze volgende week eerst naar Hattem af mogen reizen.

No Replies to "Scylla-heren leggen het af tegen buitenlands geweld"