Heren 2 verstevigt positie in middenmoot door ruime overwinning

Heren 2 heeft goede zaken gedaan in de derde divisie. Het team stond een krappe drie punten boven de degradatiezone voorafgaand aan de wedstrijd. Het was dit weekend dus van groot belang om de tegenstander VVV onder zich te houden. Met een 8-2 overwinning is het team hier ruimschoots in geslaagd.

Esmee won al haar partijen in stijl.

Alle Scyllanen wisten 3 wedstrijden te winnen. Esmee wist haar goede vorm van de afgelopen weken door te zetten en kon al haar enkelpartijen winnen. Extra knap was dat ze als een van de weinigen dit seizoen de kopman van VVV, Matthijs van de Heiden, wist te verslaan.

Jacques en Bram moesten het afleggen tegen Matthijs in het enkelspel, maar wisten daarentegen Matthijs en zijn dubbelpartner Edwin wel te verslaan in het dubbel. Hiermee lieten Jacques en Bram wederom zien dat ze een sterk dubbel zijn. Met de nodige moeite wisten Jacques en Bram hun andere twee partijen te winnen. De overwinning had kleiner uit kunnen vallen, maar was gezien het verloop van de wedstrijd zeker niet onterecht.

Dit betekent dat Heren 2 een voorsprong van negen punten heeft op de degradatiekandidaten. Met een achterstand van dertien punten op de nummer één, lijkt het kampioenschap ook uit zicht. Momenteel bevindt het team zich dus in ‘veilige’ middenmoot.

 

Bram van Kuijck

 

No Replies to "Heren 2 verstevigt positie in middenmoot door ruime overwinning"