Pijnlijke nederlaag voor Heren 2

Heren 2 heeft een uiterst pijnlijke nederlaag geleden afgelopen weekend. Op bezoek bij degradatiekandidaat Never Despair ging de wedstrijd met 8-2 verloren. Na de overwinning op Alexandria van vorige week leek Scylla mee te draaien in de bovenste helft van de competitie, nu lijkt het vizier zich weer te richten op de strijd tegen degradatie.

De wedstrijd in Den Bosch had veel spannende wedstrijden, die vaker de kant van de Brabanders op vielen dan die van de Leidenaren – of zijn Bram en Jacques eigenlijk ook niet nog Brabanders? 😉 De eerste drie wedstrijden werden allemaal in de laatste game beslist. Alleen Ossie wist zijn eerste wedstrijd te winnen. En het dubbel dat ondertussen is uitgegroeid tot een sterk wapen waar weinig teams raad mee weten, bleek niet effectief dit weekend: voor het eerst sinds lange tijd werd dubbelduo Bram en Jacques weggespeeld.

Gifbeker
Bij een 3-1 achterstand leek er nog geen sprake van een groot probleem. Maar alle drie de Scyllanen verloren vervolgens in de beslissende game weer hun wedstrijd. Door een missende scherpte en de nodige pech liep de achterstand op tot 6-1. De gifbeker bleek vervolgens nog niet leeg, Ossie raakte tijdens de laatste wedstrijd geblesseerd waardoor hij moest opgeven.

Bram kwam in zijn laatste wedstrijd snel op een 2-0 achterstand. Hij wist zijn rug te rechten en zich terug te knokken maar het was te laat om de overwinning naar zich toe te trekken. Jacques wist in zijn laatste wedstrijd de pijn nog een heel klein beetje te verzachten door toch nog een vijfsetter te verzilveren. Er waren zeven vijfsetters waarvan er twee gewonnen werden…

Volgende week zaterdag speelt het team thuis tegen de nummer 1 van het moment. Tijd voor de spelers om zich te herpakken en te laten zien wat ze waard zijn!

Bram van Kuijck

No Replies to "Pijnlijke nederlaag voor Heren 2"