Competitiestart en Super Sunday

Nadat de jeugd en het derde divisieteam vorige week succesvol gestart zijn met de competitie, is het dit weekend de beurt aan onze regionale toppers en het dameseredivisieteam. Dit seizoen hebben we maar liefst elf duo teams en één team in de reguliere competitie. De dames starten dit weekend met een uitwedstrijd tegen Disnierats, dat afgelopen seizoen gepromoveerd is uit de eerste divisie.

En de heren in de eredivisie? Die mogen nog een weekje wachten… Maar volgende week zal de strijd ook daar losbarsten. Op zondag 12 februari om 13:00 uur zullen twee debutanten hun opwachting maken in de eredivisie. Naast dat Mads zijn eerste eredivisiewedstrijd gaat spelen, zal de nieuwe aanwinst van het team meteen aan de start staan. De Spaanse Borja Sanchez Lopez is erop gebrand om meteen te laten zien wat hij in huis heeft.

Super Sunday
Ook de dames spelen zondag 12 februari thuis. Dit betekent dat volgende week de eerste Super Sunday weer op het programma staat! De eerste Super Sunday sinds een niet nader te benoemen pandemie is toch niet te missen? Zet 12 februari daarom alvast in je agenda en kom onze eredivisietoppers aanmoedigen!

 

 

 

No Replies to "Competitiestart en Super Sunday"