Knappe overwinning in eerste wedstrijd Heren 2

Terwijl de eredivisieteams nog een weekje vrij hadden, is Heren 2 dit weekend begonnen aan het voorjaarsseizoen in de derde divisie. Het team kon vorig seizoen tot op het laatste moment degraderen én kampioen worden in een ongelofelijk spannende poule. Met een versterking in de vorm van Esmee, hoopt het team degradatiezorgen achter zich te laten en zich te kunnen mengen in de titelstrijd.

Het team kon zich in de eerste wedstrijd meteen laten zien tegen een van de sterkere derdedivisieteams. Esmee, Bram en Jacques startten voortvarend door een 4-1 voorsprong te pakken. Alleen Jacques moest in het begin de kopman van de tegenstanders, Vincent van Kuijck, feliciteren na een spannende wedstrijd. Revanche werd echter al genomen door het dubbel met 3-0 te winnen.

Comeback
Bram moest in de zesde wedstrijd vol aan de bak tegen Renée Vrins. Op het moment dat Bram in de 5e game de wedstrijd naar zich toe leek te trekken, kwam René sterk terug om de comeback in te zetten namens de Brabantse tafeltennissers. Ook Esmee zag vervolgens haar wedstrijd verloren gaan,: ze moest het onderspit delven tegen de ervaren Vincent.

Bij een 4-3 stand was het aan Jacques om een voorzet te geven voor de overwinning. Met overmacht wist hij de partij tegen René te winnen en een gelijkspel veilig te stellen. Maar zat er ook een overwinning in? Esmee verloor in de negende wedstrijd verrassend van Johan Verhoeve, waardoor de laatste wedstrijd om de overwinning ging.

Van Kuijck in het kwadraat
De laatste wedstrijd werd gespeeld door Van Kuijck en Van Kuijck. Toeval? Zeker niet. Bram tegen Vincent was een wedstrijd van neefje tegen oom, leerling tegen zijn voormalige trainer. Het was een spannende familiestrijd met lange rally’s die uiteindelijk gewonnen werd door Bram! Hierdoor begint Heren 2 met een keurige 6-4 overwinning aan het voorjaarsseizoen!

 

Van Kuijck (het neefje)

No Replies to "Knappe overwinning in eerste wedstrijd Heren 2"