Terugblik op najaarsseizoen 2022

Het nieuwe seizoen gaat bijna van start, maar dat kan niet zonder terug te blikken op het afgelopen halfjaar. En wat voor een halfjaar!

Het is volle bak op dinsdagen en woensdagen.

Onze dames behaalden wederom de halve finales van de eredivisie. Helaas was daarin de uiteindelijke kampioen VTV een maatje te groot. Dat is niet het enige succes in de landelijke divisies, want Heren 1 heeft zich teruggeknokt naar het hoogste niveau! Dat betekent dat de Super Sundays weer op het programma verschijnen, wat een mooi visitekaartje is voor de sport, maar vooral voor onze vereniging.

Nog twee kampioenen
Heren 1 was niet de enige kampioen van het najaar 2022. Scylla duo 5 werd kampioen in de 5e klasse en jeugd 5 werd kampioen in de 4e klasse. Het jeugdteam, bestaande uit ambitieuze jonkies, gaat gelijk twee niveaus omhoog en mag in de 2e klasse laten zien wat ze in hun mars hebben.

Individuele toppers
Naast de mooie competitie-resultaten is er op individueel vlak het nodige behaald. Imre, Elsa, Noor en Camiel wisten namelijk de felbegeerde A-licentie te bemachtigen, waardoor ze zich mogen meten met de Nederlandse top van de eigen leeftijdscategorie.

Leden stromen toe
Tot slot kan Scylla het succesvolle najaar afsluiten met een ledengroei over de gehele linie. Paul heeft vrijwel wekelijks nieuwe proeflessen en aanmeldingen, maar ook de jeugd heeft een gestage aanwas.

 

Joost van Santen

No Replies to "Terugblik op najaarsseizoen 2022"