Regionale eindstrijd gestreden #2

Het seizoen is af, de najaarscompetitie gespeeld. Terwijl de laatste dorre blaadjes uit de ratingboom dwarrelen, maken talloze pingpongers nieuwe plannen. De eindstanden deel 2. Met een kampioen!

Kampioen!
Scylla 5 is de enige kampioen van dit seizoen. (Nou ja, als we even de promotie naar de eredivisie van Heren 1 vergeten.) Jasper en Bin, op de achtergrond bijgestaan door de geblesseerde vliegfietser Luuk, verloren beide wedstrijden van de directe concurrent, maar wisten die toch twee punten voor te blijven. Enigszins geholpen door de tien punten die ze tegen Erik en Wim van Scylla 8 behaalden. De ECOP (Ethische Commissie voor Onfrisse Pingponguitslagen) gaat hier nog een onderzoek naar doen, dus wellicht moeten we niet te vroeg juichen.

Megastayer Moré.

Gunstige sterren
Scylla 6 deed het als promovendus rustig aan en eindigde op een gedegen derde plaats. Met deze ervaring in de vijfde klasse en de aanvulling met megastayer Moré, kunnen Jeroen en Sander wellicht volgende seizoen een gooi doen naar het kampioenschap. De sterren staan gunstig!

Klasse van Mido
Scylla 7, gevormd door Milou en Dorine, heeft een uitstekende prestatie neergezet door op de vierde plaats te eindigen in de vijfde klasse. En dat terwijl ze eigenlijk een klasse lager zouden uitkomen. Dat is dus gewoon klasse. In de vijfde. Klasse, bedoel ik.

Knap van Erwim
Erik en Wim van Scylla 8, Erwim voor intimi, hebben zich knap gehandhaafd door vierde te worden in een poule van vijf. Bovendien hebben ze nog drie belangrijke punten afgesnoept van de directe concurrent van Scylla 5, maar dat gevoelige punt laten we maar even rusten, hangende het onderzoek van ECOP.

Gestage stijgers
Scylla 9 doet precies wat de kroniekschrijver van Scylla al jaren geleden voorspelde: elke keer één stap stijgen in de eindplaatsingen. Ditmaal was het eindstation plek vier. Volgend seizoen wordt het plek drie en in 2024 wordt dit team (Stephen, Kars, Lian, Olke) kampioen! Mark my words.

 

Lees ook Regionale eindstrijd gestreden #1.

No Replies to "Regionale eindstrijd gestreden #2"