Sinterklaasavond na twee jaar in ere hersteld

Op vrijdag 2 december 2022  werd voor het eerst in twee jaar weer sinterklaas gevierd door Scylla! De Jeugdcommissie had een leuke dag vol gezelligheid voorbereid.

De dag begon om 17.00 uur. Onder het genot van lekkernijen zoals kruidnoten en chocolademelk, verzorgd door Ans, gingen we met z’n allen sinterklaas vieren. De kinderen hadden lootjes getrokken en hadden een klein gedichtje geschreven en een cadeautje gekocht. Nadat iedereen hun cadeau en gedicht op tafel had neergelegd, konden we beginnen met de cadeautjes uitpakken.

Hoog bezoek
In de tussentijd kwamen de pizza’s al binnen en we gingen lekker met elkaar avondeten. Toen we klaar waren met eten, was er nog een leuke verrassing voor de kinderen. Sinterklaas kwam langs bij Scylla! Hij kwam even kijken of iedereen het naar zijn zin had en de nieuwe leden van de Jeugdcommissie moesten aan Sint laten zien of ze sportief genoeg waren! Hierna gingen we weer verder met de cadeautjes uitpakken.

Na een dag vol gezelligheid was het alweer tijd om naar huis te gaan. Alle kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad!

Klik op een foto voor een pop-up. : )

Ties

No Replies to "Sinterklaasavond na twee jaar in ere hersteld"