Regionale eindstrijd gestreden #1

Het seizoen is af, de najaarscompetitie gespeeld. Terwijl de laatste dorre blaadjes uit de ratingboom dwarrelen, maken talloze pingpongers nieuwe plannen. De eindstanden deel 1.

Yannik in een inspirerende gymzaal onder de rook van Rotterdam.

Het enige reguliere team, Scylla 1 (virtueel Scylla 3) is netjes vierde in de hoofdklasse geworden. Omdat de hoofdklasse echter teruggaat van drie naar twee poules, wordt het toch nog knijpen. De eerste berichten zijn echter dat het net nog hoofdklasse blijft voor Lars, Yannik, Marc en Thomas, die volgend seizoen worden bijgestaan door aanwaaiend aanstormend talent Imre.

Scylla 1, Scylla 1 en Scylla 1
Scylla 1 in de eerste klasse van de DUO heeft een nette tweede plek behaald, met dank aan voornoemde Imre, die in zeven wedstrijden niets verloor en daarmee Paul en Remco aardig steunde. Fun fact: Imre heeft door zijn deelname in dit team (Scylla 1) en zijn jeugdteam (Scylla 1) en zijn invalbeurten in de hoofdklasse (Scylla 1) in drie Scylla’s 1 gespeeld. Dat moet een record zijn!

Scylla 2 heeft de hand gehaafd
Scylla 2 heeft zich weten te handhaven in de tweede klasse en eindigt op een vierde plek. Mircea was wat verrast door de tegenstand na zijn 100%-prestatie in de derde klasse, maar wist zich toch nog aardig te redden, ondanks zijn weigering om zijn forehand te gebruiken. Volgend seizoen gaat hij samen met Wim voor een nog beter resultaat, aangevuld met herintredend financieel expert Ed! Richard verlaat de groep om een familieteam op te richten in de derde klasse.

Zwanenzang Scylla 3
Ook Scylla 3 behaalde een vierde plaats, maar dan in de vierde klasse. Aike was dit seizoen de uitblinker, samen met Michiel. Dan het slechte nieuws… dit team, al tijden een vaste kracht in deze klasse, valt uit elkaar. Moré gaat Jeroen en Sander helpen om kampioen te worden in de vijfde klasse, Michiel gaat Chow en Tze helpen om in de vierde klasse te blijven, en Ton en Aike verdwijnen ins Blaue hinein.

Toch een prijs voor Scylla 4
Scylla 4 eindigde stijf onderaan in de vierde klasse. De ervaren Tze hield zich goed staande, maar Chow had het zwaar. Hij bleef zich wel altijd goedgemutst volledig inzetten en krijgt daarom de prijs voor meest optimistische speler van dit seizoen. Het advies van de wedstrijdcommissie voor volgend seizoen luidt: oefen de dubbel en oefen de service.

 

Lees verder in Regionale eindstrijd gestreden #2

No Replies to "Regionale eindstrijd gestreden #1"