Landelijke heren klaar voor laatste speelronde

In de strijd om het kampioenschap heeft heren 1 goede zaken gedaan afgelopen weekend door 2-5 te winnen van Vriendenschaar. Theo Verzyl wist echter te voorkomen dat Scylla de promotiewedstrijd naar de eredivisie alvast kan inplannen deze week. Hij wist Gerard én Mads te verslaan, wat maar voor weinigen is weggelegd in de eerste divisie.

Dit betekent dat Scylla 1 nu drie punten voor staat op Tempo-Team 3. Wanneer onze heren komend weekend 4 punten halen, zijn ze zeker van de promotiewedstrijd naar de eredivisie. Bij minder punten zijn ze afhankelijk van de uitslag van Tempo-Team…

Heren 2 mocht zich, na de overwinning op de nummer 1 van vorige week, opmaken voor een pittige wedstrijd tegen de kersverse nieuwe nummer 1 in de competitie: HTTV. Een solide teamprestatie betekende dat Heren 2 mocht tekenen voor een krappe 6-4 nederlaag. Timo wist twee wedstrijden te winnen, Bram en Marie allebei één. Het kampioenschap is hiermee uit het oog verloren, maar deze vier punten zijn nog steeds enorm belangrijk in de strijd tegen degradatie. Het team staat nu vijf punten voor op de concurrent. Eén goede prestatie verwijderd van handhaving…

Komend weekend spelen beide herenteams om 15:00 thuis op Scylla de beslissende wedstrijden. Nu vertelde de weerman mij gisteren dat het zaterdag prachtig weer wordt op tafeltennis te kijken… Dus kom allemaal naar deze belangrijke wedstrijden om onze heren aan te moedigen!

 

Bram van Kuijck

No Replies to "Landelijke heren klaar voor laatste speelronde"