Spanning stijgt in herencompetitie

Heren 1 strijdt nog steeds mee om promotie naar de eredivisie. Kampioenschap zou een plek in de play-offs betekenen. Op de weg naar het kampioenschap kwam Heren 1 een kleine hobbel tegen op 12 november: Tempo-Team 1.

In deze belangrijke wedstrijd wisten Joey en Mads geen van beiden een wedstrijd te winnen. Gerard wist een ruime nederlaag te voorkomen door allebei zijn enkelpartijen in de vijfde game uit het vuur te slepen. Het hele seizoen al zijn Joey en Gerard bijna onverslaanbaar in het dubbel en ook dit weekend zorgde het dubbel weer voor een belangrijk punt. Door de krappe 3-4 nederlaag wordt het weer spannender in de competitie. De wedstrijd die Scylla nog tegoed heeft op de concurrent, zorgt ervoor dat Scylla de beste papieren heeft!

Het kan stijgen, het kan dalen
Heren 2 is verzeild geraakt in een ongelofelijk spannende competitie. Met nog maar twee wedstrijden te gaan, zijn promotie én degradatie nog mogelijk. Afgelopen weekend mochten de heren de nummer 1, HBC, thuis ontvangen. Waar Timo vorige week nog verrassend twee potten wist te pakken, was de tegenstand van de nummer 1 nog te veel, nu hij net terug is van een polsblessure. Jacques en Bram lieten echter zien dat ze ook dit weekend nog de vorm van de afgelopen weken behouden hadden. Bram won al zijn wedstrijden en Jacques moest alleen de kopman van HBC feliciteren. Het dubbel dat Bram en Jacques ook nog uit het vuur wisten te slepen, betekende een 6-4 overwinning. Na het afgelopen weekend lijken het kampioenschap en degradatie allebei ver uit zicht, maar we mogen nog steeds geen van beide naar het rijk der fabelen verwijzen…

 

Bram van Kuijck

No Replies to "Spanning stijgt in herencompetitie"