Regiotoppers weren zich kranig #2

Als een kraan, zo weren zich de regionale teams. Onversaagd treden zij telkens weer de zware tegenstanders tegemoet zonder zich uit het veld te laten staan. De tussenstanden deel #2!

Scylla 5 gaat na vijf wedstrijden aan kop in de vijfde klasse en heeft goede kans om te promoveren. Mede dankzij de tien punten die Jasper en Bin meegepikt hebben na de dubbele broedermoord op Scylla 8. De strijd met Avanti zal nog wel spannend worden, want dat team heeft twee wedstrijden in de hand, en voorlopig is het onderlinge resultaat ongunstig.

Waar zullen we zijn op de lange termijn?
Het vers gepromoveerde Scylla 6, ook in de vijfde klasse, doet het rustig aan en mikt op lijfsbehoud. Jeroen en Sander hebben een langetermijnvisie en kijken vanaf de huidige derde plek al naar volgend seizoen, zodat ook Rick de kans krijgt om te wennen aan competitie spelen.

Schoolvoordeel: Mido
Milou en Dorine van Scylla 7 zijn het schoolvoorbeeld van het kranige weren der Scyllanen. Eigenlijk zouden ze in de zesde klasse uitkomen, als ik mij niet vergis, maar ook in de vijfde klasse houden ze zich goed staande. Na zes wedstrijden hebben ze beslag gelegd op de vierde plek. Daarbij waren de drie veroverde dubbelpunten van grote waarde. Go Mido!

Scylla 8: dubbel omgebracht
Scylla 8 is twee keer genadeloos door Scylla 5 omgebracht in de eerdergenoemde broedermoord. Toch staan Erik en Wim sr op de vierde plaats. Er zijn alle kansen om in de vijfde klasse te blijven, zeker omdat er nog twee wedstrijden tegen de zwakste broeder op de agenda staan.

Hekkensluiter sluit het hek niet
Scylla 9, de hekkensluiter, houdt zich uitstekend aan de voorspellingen van de lokale stukjesschrijver. Na zes wedstrijden staan Stephen, Olke en Kars elk op 50% en bezetten ze een zeer nette vierde plaats. Alleen Lian moet nog uit de startblokken komen. Hup Lian!

 

Lees ook: Regiotoppers weren zich kranig #1

No Replies to "Regiotoppers weren zich kranig #2"