Regiotoppers weren zich kranig #1

Als een kraan, zo weren zich de regionale teams. Onversaagd treden zij telkens weer de zware tegenstanders tegemoet zonder zich uit het veld te laten staan. De tussenstanden deel #1!

Marc overpeinst zijn zonden.

In de hoofdklasse heeft Scylla 1, het enige reguliere team, in een lege Scyllahal op 23 oktober een geruststellende afstand genomen van de nummers vijf en zes. Het hielp dat De Sprint maar met twee man kwam opdagen. Het hielp ook dat Yannik twee vijfsetters met 14-12 en 12-10 winnend afsloot, af en toe geholpen door het net. Thomas won zijn potjes ruimer, en alleen Marc liet één wedstrijd verstek gaan. Uitslag 9-1 en alles is wel.

DUO-teams
Dan de DUO-teams, om te beginnen met het andere Scylla 1. Dat team staat op de tweede plek in de eerste klasse, vooral dankzij de onverslaanbare Imre. Met enig fortuin zijn er nog kampioenskansen. Het soort fortuin dat Paul niet had toen hij in de laatste wedstrijd zijn beide potjes met 10-12 in de vijfde verloor. Snik.

Zeperd tegen koploper
Scylla 2 was aardig bezig in de derde klasse, maar na een zeperd tegen de koploper staat het team op een gedeeld vierde plaats. In de inhaalwedstrijd van 28 oktober tegen de naaste concurrent zullen de mannen ongetwijfeld orde op zaken stellen. Bovendien fluistert men in de wandelgangen dat de rentree van pingpongprins Willem aanstaande is. Hoera!

Waar is het donkere paard?
Scylla 3 heeft weinig te vrezen in de vierde klasse. Het is jammer dat de wedstrijd tegen Docos verloren ging, anders hadden ze vanaf een tweede plek de koploper in de nek lopen hijgen. Nu voelen zij zelf de hete adem die Rijnsoever vanaf plek vier uitwasemt. Wellicht wordt het tijd om ‘dark horse’ Ton in te zetten.

Nog geen flow voor Chow
Na zes wedstrijden staat Scylla 4 stijf op de laatste plaats in de vierde klasse. Tze houdt zich goed staande, maar Chow heeft nog niet die winnende flow weten te vinden. Gratis advies van de Scylla-coach: oefen dat dubbel!

 

Lees verder in Regiotoppers weren zich kranig #2

 

 

 

 

No Replies to "Regiotoppers weren zich kranig #1"