Landelijke teams nog niet op gang

De twee landelijke herenteams begonnen op 17 september met de nieuwe competitie. Het werd helaas geen droomstart.

Heren 1 is gestart met een 5-2 nederlaag tegen Tempo-Team 3. Mads, dit seizoen trainend in Denemarken, zag in beide wedstrijden een sterk spelende tegenstander. Ondanks zijn vechtlust moest hij zijn tegenstander twee keer feliciteren. Invaller Martin wist het zijn eerste tegenstander enorm lastig te maken maar kon uiteindelijk ook geen punt meenemen naar Leiden. Gerard jr. was de man van de dag door allebei zijn enkelpartijen te winnen. Zijn uitstekende vorm bleek alleen net niet genoeg om het dubbel met Mads binnen te slepen.

Duo in de derde divisie
Voor Heren 2 zou het vanaf het begin een lastige dag worden. Jacques en Bram waren door ziektegevallen en blessures op elkaar aangewezen tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen. Bram had een sterke start, maar het bleek niet zo’n dag waarop je het geluk hebt dat nodig is als je met twee man komt opdagen. Vier spannende wedstrijden vielen de kant op van Huizen. Jacques wist alsnog knap twee wedstrijden te winnen, Bram – die in twee vijfsetters net aan het kortste eind trok – bleef steken op één winstpartij. Hierdoor werd het seizoen begonnen met een 7-3 nederlaag.

No Replies to "Landelijke teams nog niet op gang"