Stroeve start regionale teams

De regionale teams hadden last van de kou, nu het begin van seizoen precies samenviel met het begin van de herfst. De meesten kwamen niet echt op gang.

Imre bezig met het verzamelen van ratingpunten in Brielle.

Eerst het goede nieuws: het enige reguliere team trapte af met een dikke overwinning in de hoofdklasse. Invaller Imre gaat als een speer en wist drie potten te winnen in het verre Brielle, geholpen door supercoach Lars. Thomas morste een punt tegen een speler met korte noppen die weigerde aan te vallen en over het dubbel van Lars en Thomas gaan we het niet hebben. Gewoon niet, oké? Desalniettemin een mooie overwinning: 8-2.

Toch sloeg de kou ook hier toe: Thomas (aka ’teer poppetje’) bleek niet bestand tegen de kilte in de zaal, waarin het ook nog ernstig lekte. Hij werd zaterdagochtend wakker met een verkoudheid en keelpijn en moest afzeggen als invaller in de derde divisie, zodat Bram en Jacques met z’n tweeën naar Utrecht moesten. Sorry mannen. : /

Koude kermis
Dan de DUO’isten. Scylla 1 is nog niet begonnen, maar Richard en Mircea van Scylla 2 speelden hun eerste wedstrijd in de tweede klasse tegen ATTC. Een koude kermis, ook al speelden ze thuis. Het dubbel leverde het enige punt op.

Scylla 3 kon thuis evenmin potten breken. Moré zorgde voor een mooi begin, maar daarna was de koek op: 1-4. Chow kwam als invaller net te kort. Datzelfde gebeurde hem in de eerste wedstrijd van zijn eigen team, Scylla 4. Tze haalde in de uitwedstrijd tegen S ’70 het enige punt, al had daar net wat meer in gezeten.

Over de knie
Dan de broedermoord. Jasper en Bin van Scylla 5 speelden thuis tegen Wim en Erik van Scylla 8, die officieel uit speelden. In een schokkend vertoon van gebrek aan respect voor de oudere generatie werden Wim en Erik met 5-0 over de knie gelegd. Maar ja, uitwedstrijden zijn altijd lastig, zoals u weet.

Koude douche
Het vers gepromoveerde Scylla 6 kreeg thuis een koude douche. Kopman Jeroen had zichzelf vrijaf gegeven en debutant Rick werd voor de leeuwen van Reeuwijk geworpen. Dat pakte niet helemaal lekker uit, maar wel haalde hij met Sander de dubbel binnen. Sander verloor eveneens twee potten, al had hij de pech in een spannende vijfsetter net aan het laatste eind te trekken. 1-4.

Niet in de koude kleren
Milou en Dorine van Scylla 7 hadden zich geestelijk voorbereid op een verblijf in de zesde klasse, en de openingswedstrijd tegen het sterkste team in de poule in de vijfde klasse ging ze dan ook niet in de koude kleren zitten: 0-5. Even wennen nog, en dan gaan ze los.

Scylla 9 had daarentegen een bemoedigende seizoensstart. Stephen en debutant Olke wisten allebei een potje te winnen in de uitwedstrijd tegen het op papier sterkere VVV: 2-3. Houd vast die stijgende lijn! : )

No Replies to "Stroeve start regionale teams"