Vooruitblik najaarsseizoen 2022 – deel 2

Wie krijgt het zwaar, wie gaat er naar de top? Wie gaat er door, wie houdt er op? De glazen bol wordt maar weer eens afgestoft. Deel 2.

Het geheim van Jeroen: een dooie mat. Maar dan in het zwart.

Het is vol in de vijfde klasse. Jeroen en Sander van Scylla 6 zijn met overmacht kampioen geworden in de zesde klasse en staan een klasse hoger meteen ook alweer als eerste geplaatst. Dit keer is de concurrentie echter stevig, dus het is allemaal geen sinecure. En een en ander hangt ook af van hoe nieuwkomer Rick, die aan het team is toegevoegd, zich ontpopt. Voorspelling: plaats twee.

Niet te stoppen door enveloppen
Scylla 7 bevat Milou en Dorine. De twee waren vorig seizoen nipt gedegradeerd uit de vijfde klasse, maar na wat gekonkel in schimmige achterkamertjes en enveloppen die van eigenaar wisselden doordat er minder teams waren, komen ze toch weer in de vijfde klasse uit. Dat wordt hard werken, maar daar zijn ze niet bang voor. Hup Milo!

Als er gevaar dreigt, moet je niet in paniek raken. En zeker niet gaan peeuwen.

Broedermoord
Scylla 8. Jaja, met dit team zijn rare dingen aan de hand. Wim sr. en Erik degradeerden tegen alle verwachtingen in, stress en wedstrijdspanning, u kent het wel. Toch verschijnen ze weer in de vijfde klasse. En niet alleen dat: in dezelfde poule als Scylla 5! Broedermoord! Het wordt lastig, zeer lastig, om in die poule te overleven. Kijktip: 16 september thuis Scylla 5 tegen Scylla 8.

Hoog Scylla, kruip omhoog Scylla
Het hekkensluitende team is Scylla 9, in de zevende klasse. Kars, Lian, Stephen en debutant Olke staan als vijfde geplaatst, maar er moet een vierde plek in het verschiet liggen, want de stijgende lijn is er. Het is wel afwachten hoe Olke zich ontpopt en of de privétrainer die Lian heeft ingeschakeld zijn vruchten afwerpt.

No Replies to "Vooruitblik najaarsseizoen 2022 – deel 2"