Legioen tafeltennistrainers Scylla groeit

Het niveau op Scylla stijgt. Hordes aanstormende trainers staan op het punt om hun diploma’s in de wacht te slepen, en sommigen hebben het zelfs al binnen.

Bikkel. Rustig. Aardig. Man. [Nog een betere voor de M verzinnen – red.]

Kim Vermaas is eind augustus 2022 op het hoogste niveau aangeland door het behalen van het certificaat tafeltennistrainer 4, en Ilan Meijer kreeg tezelfdertijd Tafeltennistrainer 2 uitgereikt. Ondertussen staan jeugdtrainers Bram en Esmee ook al op het punt om het felbegeerde papiertje ingelijst boven hun respectievelijke bedden te hangen.

Oké, hordes trainers is wat overdreven, maar het aantal gecertificeerde trainers groeit. Bovendien hebben we de onvergelijkbare Yana Timina in onze gelederen. We kijken uit naar de sportieve prestaties van de toekomst.

Scheidsrechters
En dan hebben we ook nog mensen die die stijgende sportieve prestaties in goede banen kunnen leiden. Want Yannik Marchand en Paul Spies hebben hun diploma Scheidsrechter 3 gehaald, het één-na-hoogste niveau.

Felicitaties aan allen!

No Replies to "Legioen tafeltennistrainers Scylla groeit"