Toernooisucces Scyllanen

Zowel op de Jeugdmasters als op het Top 12-toernooi in Leidschendam waren er successen met een Scylla-blauw tintje te vieren.

Bij de Jeugdmasters stak onze eigen Mads Oomen op 27 augustus met kop en schouders – of met schuif- en spinballen – boven de concurrentie uit en haalde overtuigend de eerste plaats. Bravo! Jitte de Klerk, niet uitkomend voor Scylla maar wel hier trainend, wist met evenveel overmacht kampioen bij de dames te worden. Hoera!

Drie van twaalf
Joey Boekkooi, teamgenoot van Mads in het eerste van Scylla, speelde op 3 september in het Top 12-toernooi van VVV in Leidschendam. Hij moest het in de halve finale afleggen tegen de latere winnaar Milo de Boer, maar behaalde een zeer mooie derde plek. Broeva!

Foto: NTTB

No Replies to "Toernooisucces Scyllanen"