Scylla’s Tropische Trainingsweekenden succesvol

De laatste twee weekenden van de vakantie – 13/14 augustus en 20/21 augustus – werden gebruikt om te trainen voor het nieuwe seizoen. Het was warm, soms erg warm, maar ook erg fijn.

Eind augustus stond Scylla geheel in het teken van het nieuwe seizoen. Zelfs de tropische temperaturen van het het eerste weekend stond niet in de weg van een weekend vol trainingsplezier. Met een kleine aanpassing in de vorm van een tropenrooster kon het nieuwe seizoen weer beginnen. ‘s Ochtends en ‘s middags werd er hard getraind. Deze trainingsblokken werden onderbroken door de uitgebreid verzorgde lunch van Regina. Tijdens deze lunch werden de tafeltennistermen voor anderhalf uur even vervangen door de vakantieverhalen, om daarna weer vol enthousiasme achter te tafel te springen.

The Return of the Yana
Het tweede trainingsweekend werd ingeluid met de ‘terugkeer’ van onze hoofdtrainster Yana, die zaterdag en zondag de ochtendtraining verzorgde. Daarnaast was het in het tweede weekend fantastisch om te zien dat ook meer senioren zich aansloten bij de trainingen om de vakantiekilo’s er weer af te trainen. [Ik weet niet of ik nu beledigd moet zijn of niet – red.] Na twee geslaagde weekenden willen we alle deelnemers, trainers en andere vrijwilligers bedanken voor hun enthousiasme. Hierdoor hebben we met z’n allen kunnen genieten van een fantastische seizoensopener!

 

Bram van Kuijck

No Replies to "Scylla’s Tropische Trainingsweekenden succesvol"