Bestuurslid Timo neemt half afscheid

Onlangs heeft ons het droeve bericht bereikt dat Timo gaat stoppen als bestuurslid, maar ook kregen we de blijde tijding dat hij tegelijkertijd doorgaat.

Iedereen op het puntje van de stoel inmiddels, na deze teaser? Het zit zo: Timo was als bestuurslid verantwoordelijk voor de onderhoud van het Scylla-gebouw. Hij stapt nu uit het bestuur, maar hij wil zich wel blijven inzetten voor de onderhoud van het gebouw. Dat wordt zeer gewaardeerd door de bestuursleden en bij uitbreiding natuurlijk ook door alle leden die van de Scylla-faciliteiten gebruikmaken.

Als blijk van waardering voor al zijn inzet van de afgelopen jaren kreeg Timo een verrassingsbierpakket van het bestuur. Het feestelijke uitpakmoment werd vastgelegd op een spycam. [Dat over die spycam hebt u niet gelezen – red.]

Zie ook het bericht Bestuursleden gezocht.

No Replies to "Bestuurslid Timo neemt half afscheid"