Vijfde ronde jeugdcompetitie

Op zaterdag 19 maart stond de vijfde ronde van de voorjaarscompetitie op het programma voor onze jeugdteams. Vier van de vijf teams kwamen deze keer in actie. De wedstrijd van Scylla 3 is namelijk verzet naar zaterdag 26 maart.

Marathon!

Scylla 1 maakte er thuis tegen koploper Amsterdam ’78 een marathonpartij van. Na ruim vijf uur zeer enerverend tafeltennis van hoog niveau stond er uiteindelijk een nipte 4-6 nederlaag op het scorebord. De toeschouwers in de ook volgens de Amsterdammers prachtige Scylla-hal waren absoluut de grote winnaars. Daan, Ilse en Imre lieten alle drie prachtige staaltjes tafeltennis zien, maar het was helaas net niet genoeg om Amsterdam hun eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen. Imre wist twee enkelpartijen binnen te slepen, Daan één. Ilse en Imre wonnen overtuigend hun dubbel met 3-0.

Te sterke poule voor Scylla 2
Het seizoen van Scylla 2 in de voorjaarscompetitie 2022 is kort samen te vatten: de promotie naar de overgangsklasse blijkt te hoog gegrepen. Deze keer was Vriendenschaar 2 met 1-9 veel te sterk. Alleen Elsa wist haar eerste partij te winnen. Dion en Lisa kwamen helaas niet tot winst, ook niet in de dubbel.

Scylla 4 is helemaal los
Hoe anders is het gesteld met Scylla 4! Deze keer werd Vriendenschaar 5 met 10-0 aan de zegekar geregen. Ilja, Sander en Yannick wisten dus opnieuw al hun partijen te winnen. Al had Sander daarvoor wel twee keer vijf games nodig. Door deze maximale overwinning staat Scylla 4 halverwege de competitie een straatlengte voor op de concurrentie. De titel en de derde klasse lonkt!

Scylla 5 lekker bezig
Duo-team Scylla 5 tenslotte boekte een ruime 4-1 overwinning op Rijnsoever 10. Jagger kwam niet in de problemen en haalde al zijn games overtuigend binnen. De dubbel met Casper en Usin werd ook eenvoudig gewonnen. Hoogtepunt van de dag was de spannende partij die Casper speelde tegen de 8-jarige Katwijker David ten Hove. Na een razend spannende wedstrijd wist Casper zijn allereerste zege te boeken in het enkelspel!

No Replies to "Vijfde ronde jeugdcompetitie"