Scylla-dames hebben niets in te brengen tegen koploper SKF

Het is de dames van Scylla niet gelukt om de nog ongeslagen koploper SKF ook maar enigszins in de problemen te brengen. Esmee van Marwijk, Maaike van de Pavoordt en Marie Depuydt hadden niets in te brengen tegen de ijzersterk spelende dames uit Veenendaal en moesten in eigen huis daarom een harde 0-7 nederlaag slikken.

Op 13 november 2021 had Scylla voor het eerst sinds jaren met 4-3 weten te winnen van SKF, maar in dezelfde opstelling als toen schoten de Leidse dames nu op alle fronten tekort. Een stunt als vier maanden geleden zat er geen moment in. Scylla wist in totaal maar vier games te winnen dus op de maximale nederlaag viel niets af te dingen.

Soms heb je van die dagen…
Veel woorden hoeven we verder niet aan deze wedstrijd vuil te maken. Soms is een tegenstander gewoon beter en soms heb je van die dagen dat het absoluut niet loopt. Beide waren van toepassing op deze 0-7 nederlaag. Dit was natuurlijk ook absoluut de verdienste van SKF. Voormalig Scyllaan Marlotte Staps, Melanie Bierdrager en oudere jongere Brenda Vonk speelden vol zelfvertrouwen en met veel overtuiging. De Scylla-dames hadden er simpelweg geen antwoord op.

Uithuilen
Uithuilen en opnieuw beginnen dus voor de Leidse ploeg. Veel tijd om te treuren is er niet. Aanstaande zondag 27 maart komt Westa al op bezoek in Leiden. Op papier is dat de grote concurrent voor plaats 4 in de Eredivisie. Een overwinning is dan eigenlijk noodzakelijk om kans te blijven maken op een plek in de play-offs.

No Replies to "Scylla-dames hebben niets in te brengen tegen koploper SKF"