Het DUO-leven in ronde zeven

Een kort overzicht van de gebeurtenissen in DUO-land, ronde zeven. Het einde komt langzamerhand in zicht!

Prins Maurits in de Slag bij Nieuwpoort, AD 1600.

Scylla 1 dendert voort met een 4-1 overwinning op 5 november. Paul verloor één potje, maar dat kwam doordat hij een paardenneus was, kregen de toekijkers te horen. Lars moest ook al diep graven. In vijf sets won hij echter van zijn grootste concurrent, en daardoor ging hij de magische grens over van de Slag bij Nieuwpoort van de ratingpunten. Brova!

Scylla 2 deed het redelijk met een 3-2 overwinning op een team dat ze onder zich moeten houden. Thomas won twee potjes, inclusief een saaaaaaie wedstrijd tegen een schuiver. Wim had het niet die avond en verloor twee keer in vieren, hoewel beide keren kansen had. Gelukkig zorgde een sterk dubbeloptreden voor het derde punt.

Prachtige derde plaats
Scylla 3 won knap met 4-1. Michel won een wedstrijd en trok in de andere net aan het kortste eind. Vaste invaller Hugo wordt met de wedstrijd onverslaanbaarder, ook al maakt hij het geregeld spannend. Het team staat nu op een prachtige derde plaats.

Luuk en Jasper van Scylla 4 wonnen met 3-2 van directe concurrent Docos. Luuk verloor een spannende vijfsetter die hij de vorige keer won, maar Jasper won zijn vijfsetter gelukkig wel. Helaas ging het dubbel aan ongeduld ten onder. Ze staan nu zes punten los van Docos, dus lijfsbehoud lonkt.

Hier niet op rusten, s.v.p.

Doodgeverfd
Scylla 5 ging met 5-0 onderuit tegen gedoodverfd kampioen Rijnsoever, waarbij Wim en Erik vreemd genoeg bevangen leken door defaitisme. Kom op Erwim! Degradatie is zeker nog af te wenden, met wedstrijden tegen de nummers 4 en 5 in het verschiet.

Scylla 6 behaalde een klinkende 5-0 overwinning op de hekkensluiter en verstevigde daarmee de koppositie. Een voorsprong van twee punten is echter natuurlijk nog niet genoeg voor Milou en Dorine om op hun lauweren te gaan rusten.

Scylla 7 toont nog altijd tekenen van vooruitgang. Lian was dicht bij haar eerste overwinning in de competitie – dat is nu slechts een kwestie van tijd. Karst won bovendien zijn tweede wedstrijd, in een spannende vijfsetter, en in de andere (ook een vijfsetter) was hij verre van kansloos.

No Replies to "Het DUO-leven in ronde zeven"