Een beetje stress in DUO-ronde zes

De zesde ronde van de DUO-competitie. De spanning begint op te lopen, elk punt telt, en als jij de bal hebt, kunnen zij niet scoren. Onthoud deze wijze les.

De Griekse heilige Georgios. Die speelde niet mee, maar het had zomaar gekund.

Scylla 1 had weinig moeite met de schier puntloze bodemzwemmer Salamanders. De sterkste amfibie is geblesseerd en de invaller boezemde weinig schrik in. Dit alles leidde tot een ontspannen avond en een vroege terugreis met een afgetekende 5-0 op zak. Het moet raar lopen als het team geen kampioen wordt.

Plagiaat: een Griek in het kwadraat
Scylla 2 speelde tegen een naaste concurrent, Twenty-One Up. Dat team kwam opeens op de proppen met een Griek die Georgios heet. Plagiaat! Het bleek een serieus sterke speler die het Thomas heel moeilijk maakte, maar de uiteindelijke overwinning met 10-12 in de vijfde was daardoor extra lekker. Het dubbel Wim/Thomas werd eveneens in een vijfsetter veiliggesteld. Alleen de vijfsetter van Wim viel helaas de verkeerde kant uit, ondanks uitstekend spel van El Fanatico. 3-2 winst.

Moré saves the day
Moré en Aike (Scylla 3) gingen eraf tegen de jeugd van Pecos, maar niet nadat Moré in een dijk van een wedstrijd een van de twee jonge honden terug in zijn hok had gejaagd. Na zes wedstrijden staat het team knap op een gedeelde derde plaats met 11 punten. Helaas staan de nummers vijf en zes tegen alle coronaregels in van zeer dichtbij heet in hun nek te hijgen.

Geen paniek, wel stress
Jasper en Luuk hadden weinig in te brengen tegen de gedoodverfde kampioen Rijnsoever, hoewel Jasper er bijna in geslaagd was om tenminste nog één puntje mee te nemen naar huis. Scylla 4 staat nu op de vijfde plaats, maar de nummers vier en drie zijn allebei binnen handbereik. Geen reden voor paniek, vooralsnog, maar wel voor stress.

Wat er ook gebeurt, altijd blijven knokken
Wim en Erik blijven knokken. Hoewel de wedstrijd tegen De Treffers met 3-2 verloren ging, toonden ze karakter door de twee vijfsetters allebei naar zich toe te trekken: het dubbel en de slotwedstrijd van Wim. Scylla 5 staat nu wel onderaan, dus misschien moet er nog een half tandje bij, willen ze in de vijfde klasse blijven.

Tafeltennis Zonder Moeite
Milou en Dorine lieten weer eens zien dat ze de zesde klasse eigenlijk ontgroeid zijn. Tegenstander TZM kwam, zag en ging zonder punten weer naar huis. Desalniettemin blijft het spannend aan de top: nummers twee en drie staan slechts één punt achter Scylla 6.

Over Scylla 7 valt nog niets nieuws te melden na hun mooie eerste overwinning van 15 oktober. Ondertussen wordt er hard getraind!

 

 

No Replies to "Een beetje stress in DUO-ronde zes"