Uitstekend weekend landelijke herenteams

Zondag 17 oktober was niet alleen een topdag voor de dames. Ook de landelijke herenteams wonnen hun wedstrijden.

#stoppenmetnoppenHeren 1 mocht aantreden tegen de nummer 1 van de eerste divisie: SKF. De eerste twee wedstrijden werden door Gerard Jr. en Joey 3-0 gewonnen. Toen was het aan ons jonge talent, Mads, om aan te treden tegen de ervaren noppenspecialist Peter van Iwaarden. Na een buitengewoon sterke start van Mads en een 2-0 voorsprong, wist Peter de wedstrijd om te draaien. Na een spannende wedstrijd moest Mads toch nog zijn tegenstander feliciteren.

Na de pauze was het aan Gerard om te laten zien waarom hij de hoogste rating heeft in de 1e divisie. Op de spannende momenten liet hij zich hier gelden tegen Pieter van den Berg, om de wedstrijd uiteindelijk met 13-11 in de beslissende game uit het vuur te slepen. Naar het voorbeeld van Gerard wisten ook Mads en Joey vervolgens hun wedstrijden te winnen. De kers op de taart was het dubbel, waarin Gerard en Joey weer hun klasse toonden. De meer dan uitstekende einduitslag: 6-1.

Foto: Rob de Ruiter

Topprestatie Heren 2
Bij Heren 2 is tij eindelijk gekeerd, nadat het weken lang steeds maar niet lekker uit de verf kwam. Jacques maakte het spannend in de eerste wedstrijd maar wist na een enerverende vijfsetter de score te openen voor Scylla. Yannik leek dit voorbeeld te volgen maar moest, mede door pech op matchpoint, uiteindelijk zijn meerdere erkennen in de tegenstander van Kampenion. Bram won vervolgens zijn wedstrijd 3-0, waarna Kampenion de score weer in evenwicht wist te brengen in het dubbel.

Na het dubbel ontstond er een ware veldslag waar iedere game spannend was en de winst alle kanten op kon gaan. Toen het stof uiteindelijk was neergedaald liepen Jacques en Bram elk weg met 3 winstpartijen. Hierdoor tekende Heren 2 voor de eerste overwinning van het seizoen!

No Replies to "Uitstekend weekend landelijke herenteams"