DUO-competitie draait doorrr

De vierde en vijfde ronde van de DUO-competitie stonden weer bol van de spanning. Een klein overzicht voor wie het allemaal niet kan bijhouden.

Scylla 1 dendert voort naar het kampioenschap, na overwinningen op Pingwins (5-0) en Overschie (4-1). Lars lijkt elke wedstrijd onverslaanbaarder. En het goede nieuws is dat Paul zijn vijfsetter-trauma heeft overwonnen: zijn laatste pot won hij met 11-9 in de vijfde. De een-na-laatste pot verloor hij met 11-9 in de vijfde, dat dan weer wel. Maar de ban is gebroken!

Cor, de held van de avond.

Cor kijkt toe
Scylla 2 dan. Axe en Georgios gingen er met 4-1 af tegen Docos, waarbij Axe gelukkig nog de eer redde. In de vijfde ronde was Thomas eindelijk weer enigszins op de been zodat hij mee kon doen tegen de nummer twee, TaLaNi. De grootste verrassing die thuiswedstrijd was dat oude Cor nog een keertje kwam kijken, ziek als hij was, dankzij taxiservice van Paul. Gemotiveerd door het bezoek pakte Thomas met slim spel wederom twee punten. Wim was helaas niet opgewassen tegen deze sterke tegenstander. 2-3.

Noppenridders en Tourette
Scylla 3 werd in de persoon van Aike en Michel he-le-maal gek van de oude noppenridders van Docos. Ze gingen er met 5-0 af in een wedstrijd waar we het niet meer over gaan hebben. Gelukkig pakten Hugo en Moré in ronde vijf Nieuwkoop met 4-1 in. Moré behaalde een dijk van een overwinning op een sterke maar eh, hoe zeg je dat netjes, vrij luidruchtige tegenstander. Hugo is zich mooi aan herpakken en liet uiteindelijk geen steek vallen, en in het dubbel waren de twee superieur.

Kranig verweer van Scylla 4
Scylla 4. Luuk en Jasper weren zich kranig. Tegen Play Fair redde Luuk de eer door van een sterke opponent te winnen (1-4). En thuis tegen ATTC won het duo met 3-2, waarbij alleen Luuk het hoofd moest buigen voor een invaller met een gemeen hoge rating. Jasper stoorde zich echter niet aan de 100 ratingpunten verschil en zette de invaller in drie sets opzij.

Scylla 5 strijdt dapper voort
Wim sr en Erik van Scylla 5 hebben het nog steeds zwaar. De vierde en vijfde ronde gingen twee keer met 4-1 verloren. De eerste keer redde Wim de eer, de tweede keer was het Erik die knap een hoger geplaatste speler versloeg. Een en ander zou ook kunnen komen doordat hij voor het eerst sinds mensenheugenis nieuwe rubbers heeft gekocht.

Op z’n elfendertigst naar de zege
Dorine en Milou doen het heeeel rustig aan met Scylla 6. Op 12 oktober speelden zij pas de derde ronde, en dat liep meteen uit in een 5-0 overwinning op ISV Gouda, waarbij Dorine een mooie vijfsetter binnensleepte en Milou ongenaakbaar was.

Feest bij Scylla 7
Scylla 7 vierde op 15 oktober feest. Het debuterende team is eindelijk van de hatelijke nul af, en hoe. Kars en Stephen wonnen allebei hun allereerste potje en in een knieënknikkende vijfsetter ook nog het dubbel: 3-2. Hoera!

No Replies to "DUO-competitie draait doorrr"