DUO-doorzetters doorstaan ronde drie

Nou ja, doorstaan. Ronde drie was er gewoon. Voor sommigen dan. Maar het was de derde speelweek, dus hierbij een kleine update.

Scylla 1 speelde 30 september uit tegen een relatieve laagvlieger. Beoogde invaller Thomas had griepbacillen lopen snuiven en liet het afweten, zodat Paul direct na terugkeer van een paar dagen congres toch aan de bak moest. De congresvermoeidheid leidde tot het enige verliespunt van de wedstrijd, aangezien Paul in een vijfsetter net aan het kortste eind trok. Er zijn leukere hobby’s dan in de vijfde nipt te verliezen, zo gaat het gerucht. 4-1.

Het Griekse vuur
Scylla 2 moest de dag erna zonder kopman Thomas uit tegen de sterkste tegenstander, VVV. Die leek rücksichtlos, empathieloos en vriendelijkheidsloos [woord nog opzoeken – red.] over Wim en Georgios heen te gaan walsen. In de laatste wedstrijd werd echter het heilige Griekse vuur aangewakkerd in onze Atheense afgevaardigde. In een mooie wedstrijd zette hij zijn tegenstander in vier sets aan de kant, met als gevolg een belangrijk punt én een ratingboost. 1-4.

Bizarre score
Scylla 3 had een weekje rust, maar Scylla 4 niet. Gelukkig maar, want Luuk en Jasper steken momenteel boven zichzelf uit. Op 1 oktober werd het sterkere Avanti met 3-2 verslagen, dankzij een overwinning van Luuk en twee keer winst voor Jasper. De laatste won overigens de eerste set van zijn tweede wedstrijd met de bizarre score van 23-21. Geen wonder dat de tegenstander daarna moreel gebroken was. Bovendien brak Jasper door die winstpartij eindelijk door het ratingplafond van Luuk. De satanische grijns brede glimlach van Jasper was die avond niet van zijn gezicht te slaan, melden ooggetuigen.

Uitstekend herstel Scylla 5
Scylla 5 herstelde zich uitstekend van de zeperd tegen Rijnsoever en versloeg Avanti met 3-2 in een uitwedstrijd! Bij een stand van 2-2 sleepte Erik in de laatste wedstrijd de zege binnen door een epische vijfsetter met 11-9 in de vijfde te winnen.

Spuit elf Scylla 5
Scylla 6 is eindelijk uit de startblokken. In een thuiswedstrijd werd het 3-2 voor Milou en Dorine. Milou won een vijfsetter en Dorine verloor er eentje, dus 4-1 had gekund, maar ook 2-3. Al bij al een goede uitslag en een belangrijke stap op weg naar de vijfde klasse.

Scylla 7 dan, de debutanten. Ook in de tweede wedstrijd konden Stephen en Lian niet goed uit de voeten tegen hun tegenstanders, wat leidde tot 5-0 verlies tegen kampioenskandidaat Pecos. Niet getreurd, want het gaat in eerste instantie om ervaring opdoen!

No Replies to "DUO-doorzetters doorstaan ronde drie"