DUO-competitie: de tweede ronde

De DUO-spelers hadden over het algemeen geen slechte tweede ronde. Er werd goed gewonnen maar ook danig verloren.

In de tweede competitieronde ging Scylla 1 rustig door op de ingeslagen weg naar het voorspelde kampioenschap. TOGB werd met 4-1 door Lars en Paul aan de kant gezet. Paul verloor voor de tweede wedstrijd op rij een vijfsetter met 11-9 in de vijfde. Onze gedachten gaan uit naar hem en zijn frustratie.

Scylla 2 won ook de tweede wedstrijd in de eerste klasse. Georgios’ debuut werd gekenmerkt door samengeknepen billen en trillende vingers, waardoor hij beide wedstrijden onnodig verloor. Het dubbel liep echter wél gesmeerd en doordat Thomas zijn twee partijtjes bij elkaar harkte en hakte, werd de einduitslag 3-2.

Kriek vermaakt publiek
Scylla 3 zag de rentree van Michel Kriek, en wat voor één. Uit tegen Rijnsoever won hij beide wedstrijden. Moré verloor één pot waarin het behoorlijk spannend was, maar kon in zijn tweede wedstrijd niet aanhaken. De dubbel ging nipt verloren: 15-13, 13-11 en 15-13. In de thuiswedstrijd komt denkelijk een goede kans op revanche.

Luuk en Jasper: ontketend
Scylla 4 is ontketend. Luuk en Jasper versloegen allebei een veel sterkere tegenstander en verzaakten niet tegen de zwakkere. Bravo! Alleen het dubbel ging in vijf sets verloren, maar dat feit ging al snel verloren in het feestgedruis. Dat Luuk op matchpoint een dot van een kans miste, laten we dan ook onvermeld.

Scylla 5: schipbreuk op de oever van de Rijn
Scylla 5 had het moeilijker tegen Rijnsoever. Wim en Erik wisten alleen in het dubbel de tegenstander echt in de problemen te brengen, maar verloren de vijfde game toch nog met 11-7. Resultaat: 5-0.

Debuut Scylla 7
Scylla 6 is wegens een verzette wedstrijd nog steeds niet in actie gekomen. Scylla 7 is inmiddels wél gedebuteerd, maar niet geheel succesvol. Lian en Stephen gingen tegen Pijnacker met 5-0 onderuit in hun allereerste competitiewedstrijd ooit. Maar bedenk: The only way is up.

No Replies to "DUO-competitie: de tweede ronde"