Vertrouwenscontactpersoon aangesteld

We streven binnen Scylla naar een plezierige sfeer, waarin iedereen respect voor elkaar heeft. Toch kan het wel eens misgaan en kun je in een situatie terechtkomen waarin je je niet prettig voelt. Daar is nu een vertrouwenscontactpersoon voor.

Krijg je een onveilig gevoel door het optreden van iemand binnen Scylla, dan kun je je wenden tot de vertrouwenscontactpersoon (VCP). De VCP is dan een belangrijke schakel. De VCP is aanspreekbaar als er vragen of zorgen zijn. De VCP luistert en helpt om de weg naar een oplossing te vinden.

Wij prijzen ons gelukkig dat Ellie van der Geest, moeder van een van onze jeugdleden, zich bereid heeft verklaard binnen Scylla deze rol op zich te nemen. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06 48133986 of per mail geest339 [apenstaartje] planet.nl.

We hopen natuurlijk dat we nooit een beroep op haar hoeven te doen, maar als het nodig is, is Ellie aanspreekbaar.

No Replies to "Vertrouwenscontactpersoon aangesteld"