Gesprekken met nieuwe leden

Het bestuur komt naar je toe deze winter! De afgelopen tijd hebben verschillende bestuursleden gesprekken gevoerd met leden die in de eerste helft van 2019 lid zijn geworden van Scylla.

Er zijn gerichte vragen gesteld over training, competitie, contributie en bardiensten, maar ook waren er meer algemene vragen over wat men wel en niet goed vindt lopen bij Scylla. Het waren leuke gesprekken, waar soms verrassende dingen uit voortkwamen.

Suggesties
Gelukkig zijn de meeste leden tevreden met hoe het bij Scylla loopt, maar er kwamen ook suggesties voor verbetering naar voren. Daar doen we natuurlijk graag ons voordeel mee. Reacties over de trainingen zullen we uiteraard met de trainers bespreken.

In de gesprekken is de leden ook gevraagd wat men zelf voor Scylla zou kunnen doen. Velen zijn bereid iets voor Scylla te doen en daar zullen we in de toekomst graag gebruik van maken.

Praten met oudgedienden
De komende tijd gaan we ons richten op leden die al langer bij Scylla rondlopen. Hoe gaat het met hen in deze coronatijd? Iedereen mist de trainingen en de gezelligheid bij Scylla. Voor de een zal dat wat zwaarder wegen dan voor de ander.

No Replies to "Gesprekken met nieuwe leden"