Vrijdag 5 maart: eerste Leidse sportquiz

Sportstad Leiden en Sportpunt71 houden de eerste Leidse sportquiz! Elke Leidse sportvereniging kan tot drie teams van vijf personen aanmelden voor de online quiz. En Scylla dus ook.

Op vrijdagavond 5 maart 2021 strijden teams van alle Leidse sportclubs tegen elkaar in een spannende online sportquiz. De gastheer van de avond is Loman Leefmans. In de quiz staan ludieke, grappige, serieuze maar vooral sportieve vragen over de Leidse sportwereld centraal.

De avond begint op vrijdagavond 5 maart om 20.00 uur precies, vanaf 19.30 uur komt iedereen gezellig online binnen.  De quiz duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. De derde helft organiseer je natuurlijk zelf met je team.

Inschrijven
Inschrijven kan via dit mailadres: productie@kwik.eu. Stel een team samen van maximaal vijf personen en wijs een captain aan. De captain krijgt een duidelijke handleiding en is het aanspreekpunt voor de organisatie. Let op: teams schrijven zich in namens een Leidse sportvereniging of -organisatie. Bedenk een ludieke teamnaam, maar zet er wel tussen haakjes achter bij welke club of sportorganisatie je hoort.

No Replies to "Vrijdag 5 maart: eerste Leidse sportquiz"