Mededelingen maart 2020

Het bestuur heeft enkele belangrijke mededelingen voor de goegemeente van Scylla. Over ALV’s, bestuursleden, fietstochtsponsoring, klaverjassen, en toernooien.

ALV verplaatst naar 15 april
Zoals u hopelijk al weet, is de ALV – de vergadering van en voor alle leden – wegens allerhande omstandigheden uitgesteld. De nieuwe datum is woensdag 15 april 2020 om 20.30 uur.

 

 

Klaverjastoernooi
Op vrijdag 27 maart was er weer een gezellig klaverjastoernooi gepland op Scylla, maar vanwege de coronacrisis gaat dat helaas niet door.

 

 

Marie fietst voor het goede doel
Marie is niet alleen eredisiviespeler en jeugdtrainer, maar doet ook onderzoek naar hart- en vaatziekten. Voor de financiering van dat onderzoek gaat zij geld ophalen door met haar collega’s mee te doen aan Cycle to Parijs: in vier etappes gaan ze op een racefiets naar de Eiffeltoren. Marie sponsoren voor deze fietstocht kan op deze webpagina. Meer informatie over het fietsteam vindt u hier.

 

Katrien
Bestuurslid Katrien is helaas bestuurslid-af. Het lukt haar niet langer om haar drukke werkzaamheden en privéverplichtingen te combineren met de bestuurstaken. Luuk neemt haar werk als penningmeester over. Het bestuur is Katrien zeer dankbaar voor de grote bijdrage die zij aan de vereniging geleverd heeft en wenst haar veel sterkte met alle taken en perikelen die zij voor zich gesteld ziet.

 

Paastoernooi voor de jeugd
Op Tweede Paasdag – maandag 13 april 2020 – is er van 11.00 tot 14.30 uur een paastoernooi voor de jeugd. Paaseieren zoeken, gezamenlijke lunch en daarna tafeltennissen. Er wordt niet met batjes gespeeld maar met iets anders: een koekenpan, boek, tennisracket of wat je ook maar verzint. Er zijn prijzen voor de winnaar van het toernooi en voor degene die het origineelste ‘batje’ heeft meegenomen. Opgeven tijdens de training.

 

Scylla Open
Op 8 mei vindt de Scylla Open weer plaats. Details volgen nog! Ongeduldigen kunnen ook Paul even aan zijn jasje trekken.

No Replies to "Mededelingen maart 2020"